Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Podobně je tomu u nás. Okamura je "pitomio, nahnědlý nácek a xenofobní polpulista", od kterého si žádný ze "slušných" politiků ani kůrku nevezme. :-)

3 0
možnosti

K43a84r59e60l 58M73a19s51e26k

31. 10. 2017 9:09

Proč ty úvozovky? ;-D

0 0
možnosti

Karma, mluvíte mi z duše. Bohužel..., to, co se během několika desetiletí podařilo napáchat ne jen v Německu neomarxistickou strategií zvanou dlouhý pochod institucemi, zjevně nepůjde napravit za dva či tři roky, bude to dlouhá cesta, ale stále je naděje, že ještě nemusí být pozdě. Ale lidi musí pochopit, že migrace není jediný problém, že je to jen špička ledovce, jehož obrovská část je "pod vodou". Je potřeba se na problém podívat komplexně a "bojovat na více frontách" - otázka svobody projevu, právního státu, panem autorém zmíněného nectění demokratických principů vůči stranám typu AFD, militantní feminizmus, otázka násilí páchaných levicovými extremisty, nerespektování práva týmiž (viz autorem zmínění squatteři z žižkovské kliniky), atd., atd.

1 0
možnosti

Napsal jste to pěkně, především jsme ještě nedosáhli dna, a proto se nic neděje. Co se týká naprosté nepochopitelnosti daného jednání, tak úplně nepochopitelné není. Pokud víme jak funguje řízení větších společností, tak si to můžeme krásně přenést na danou situaci. Demokracie je zatím bezmocná, takže elita, která má reálnou moc razí určitý přístup a ideologii, určuje směr a každý kdo nesouhlasí jde od válu, to zároveň znamená, že každý kdo je nějakým způsobem u koryta drží ústa a udržuje krok, zbytek - plebs bez reálné moci se může přidat(pořád jich je hodně) nebo jen nevěřícně zírat a mrmlat. Taková je realita, není to nic nepochopitelného.

3 0
možnosti

Kalergiho Plán legální depopulace Evropy za účelem vytvoření hnědé rasy. Dobrá na práci, bez schopnosti revolty. Pomocí inkluze i snaha o nižší vzdělání chytrých jedinců, tak aby se to pěkně srovnalo do průměru. Co vám není jasné?! Plán je geniální a průhledný, Evropa chcípá...

18 1
možnosti

Pan Slavomír Beneš udělal totéž co pan Tomáš Vyoral: Dal Vám karmu.

7 2
možnosti

V dějinách neznám žádný jiný případ, kdy by se společnost stala v takové míře vlastním hrobníkem. Tady už nejde o pouhou chybu, tady jde o systém sebedestrukce. Na druhé straně vím, že Evropa na tom byla hodně zle už vícekrát, ale vždy byla schopna se vzepřít a vrahy porazit. Je hodně zle, ale patrně jsme ještě nedosáhli dna. K tomu dojde, až většině půjde o život nebo o svobodu. Pak půjdou indoktrinované soudy, vyčpělí politici a vlády schopné čehokoliv stranou a hlavním aktérem bude vůle lidu. Nepůjde o nic menšího než o občanskou válku, v níž se kompromisy neprosadí, ale zato poteče hodně krve. Pokud tuto etapu Evropa zvládne, vyjde silnější a může pokračovat. Pokud ne, stane se otrokem nelítostných vetřelců. [>-]V[>-]

34 0
možnosti

Evropa na tom byla hrozně už vícekrát, to máte pravdu, ale v podstatě se až dosud vždy jednalo buď o přímé násilí zvenčí (tatarské hordy ve třináctém století, Turci), takže i když to nakonec Evropa ustála, lze říci, že i kdyby to neustála, tak by jí to prostě bylo vnuceno silou a nikoli nějakým přešlapováním na místě v nerozhodnosti (nebo naopak v rozhodnosti se záporným zneménkem) ̈, nebo se jednalo o konflikt Evropanů proti Evropanům, který ať by dopadl jakkoli, tak Evropa jako styl civilizace a kultury by pokračovala, i když například Hitlerovo vítězství by pro některé evropské národy bylo přímo likvidační. Těžko se mi o tom hovoří, protože moji rodiče jako SLované by byli zlikvidováni, a tak já bych se vůbec nenarodil, avšak přeci jenom o samotnou podstatu evropské civilizace nešlo, protože vítězové by byli Everopané v obou případech.

10 0
možnosti

Karma, Patriku. Slusna prace ;). Bohuzel neslusna realita...

20 1
možnosti
Foto

P63a71t68r53i93k 38J20u88d47a

27. 10. 2017 18:05

Díky Tomáši. Mám tam opět zvířecí okénko. Další šok po mě..

5 1
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik