Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TV

Karma, Patriku. On Topol vystupuje obecne velmi vyspele. Sic s nim v rade veci nesouhlasim a k jeho nenadalemu "mesiasskemu" vstupu do prezidentske volby jsem krajne podezrivavy, tak rozhodne je o level vys nez beznazorova akademicka loutka nebo sebestredny (byt nepochybne schopny) umelec/podnikatel.

2 0
možnosti
MC

Ta volba na presidenta mi připadá jako losování MATESA v tvrdém socialismu či tahání králíků z klobouku. Mirek Topolánek je jediný, který má na to předpoklady, ale už slyším, jak odpadlíci v něm spatřují narcise. Přece nelze zvolit sebevědomého kandidáta.

3 0
možnosti
IS

Já si nepřeji Zemana za prezidenta, protože je k výkonu této funkce nekompetentní minimálně od jeho jednání s hochštaplerem Vízkem v Bambergu léta páně 1998. Další jeho politická kariéra pouze potvrzuje, jaký je Zeman charakter a státník.

0 0
možnosti
Foto

To, že je Miloš Zeman VÁŠ ,vysvětluje vše ostatní. :-P

2 0
možnosti
RP

V šesté minutě Duelu Horáček prohlásil, že porazí Zemana. Jeho sebevědomí roste každým dnem.:-)

2 0
možnosti
Foto

Ve volbách do poslanecké sněmovny se kdysi čerstvý předseda ODS za velké podpory manželky Pavly prezentoval jako "chlap s gulama". A aby snad dostál své pověsti, tak ve funkci premiéra hned zbouchnul svoji stranickou kolegyni Lucii Talmanovou. ;-D

2 2
možnosti
TT

To, že zvolený politik není impotent, ba dokonce ani ctnostný manžel jediné ženy ve svém životě, mně fakt vadí míň než spadlý rezavý kolo v Číně.

5 0
možnosti
RJ

R70a32d52e85k 46J35a69r68o93š

21. 12. 2017 22:21

Pevně věřím, že Topol stejně rozcupuje i Emana...

1 1
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik