Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P90e95t27r 50B54u96r63i46a53n

12. 5. 2018 15:12

Kalous je dobrej...jeho prohlášení, že Babiš je jak Jirásek, páč taky vyšel ve třinácti svazcích byl zásah roku ;-D;-D

Oproti oplzlým a trapným vulgaritám Zemana.

0 0
možnosti

Z Kalouska se stal politovánihodný případ - Politizující vtipálek, úplně za každou cenu :-)

2 2
možnosti
Foto

Kalouskovo vyjádření je sice vtipné, ale cenu toho, že politizuje sport.

1 0
možnosti

Osobně jsem se nepobavil vůbec, spíš naopak, je to trapné. Nejspíš se holt nudí.

A pro rýpaly, nefandím ani jednomu z nich poněvadž nemám rád ani jednoho.

0 0
možnosti

Škoda, že nemám vlastní facebook. Rád bych pánům Zemanovi, Mináři i Novotnému svoji soustrast vyjádřil též.

Další rána po ztrátě velmi významného poradce!

3 3
možnosti

P82e13t89r 67B69u67r10i62a97n

11. 5. 2018 16:25

Dovolím si připomenout, že zde před cca půl rokem prosvištěl blog, na němž autorka vyzvala všechny Kalouskofobce, aby tedy konečně konkrétně napsali, co vlastně Kalousek v politice ukradl, vytuneloval, či spáchal za zvěrstva. A světe div se, mimo blábolení o padácích, které vybral, objednal a nakoupil plukovník Fabián, takto vedoucí odboru armádních nákupů, si nikdo na nic konkrétního nemohl vzpomenout. A tak se celou diskuzí prohánělo pouze ono magické slůvko "podezřelé", které jste použil i vy. Čekám a doufám, že se jednou nakonec přece jenom dozvím co onen Kraďousek, jak ho vtipně přejmenovala lůza, ukradl. Zatím to tak nevypadá.

Naproti tomu na každého jiného politika (snad mimo Nečase) lze vytáhnout alespoň jednu zřetelnou kauzu rozkrádačky a nad to tři zmršené zákony.

Vtípek směrem k Zemanovi je bezvadný a sedí mu jak zadek na hrnec. Sprostot a urážek, kterými on častuje lidi na potkání, bychom našli taky přehršel.

12 0
možnosti

:-)....O nejlepším ministrovi zeměkoule a okolí je sepsána celá kniha! Je dostupná na netu a podstatnou část z ní citoval i Babiš v parlamentu! Pominu notoricky známé padáky. Kauza Pandury....Parkanová. Svléknu Lessyho z uniformy.(Z telefonického rozhovoru). Tak se do 14 dní také stalo.

Nelze mu upřít, že je dobrý řečník, nemá zábrany, opilec, a hlavně......nikdy nic nepodepsal. TO vždycky jeho náměstci. Přesto si myslím, že kdyby byla vůle, tak by se to dalo řešit. Šéf,(za ty prachy co bere), musí také zodpovídat, za to, co náměstek podepisuje! Jinak je zadarmo drahý! Tak je to milý pane Buriane ! !!

0 5
možnosti

:-).......Výborně napsáno, bezvýhradný souhlas !!!R^R^R^

2 5
možnosti
Foto

Děkuji pane Nováku. Jsem natěšen na budoucí psaní. Hezký den.

2 0
možnosti

Sakra, to Vám pan Mirek asi musel zvýšit tlak, že jste mu věnoval skoro celý blog. Vemte si prosím něco pro uklidnění , pan Mirek a jeho kreativita na sítích a v politice dnes již vzbuzuje jen lehký úsměv. Jeho vzkazy a proslovy jen ukazují jak to vypadá když je člověk pln zla a nenávisti a osobně si myslím, že pro tyto lidi je lépe mlčet, než promluvit a pokud se tak stane pak už mizí bohužel veškeré pochybnosti, které zde ještě byly...;-D;-D;-D

3 0
možnosti

Jste na jiném blogu. Tady se nepopisují vlastnosti pana Zemana!

2 2
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik