Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

včera zatkli policistu který před deseti lety obzvláště trýznivě mučil mladého muže a ještě živého spolu s kumpánem přivázal za automobil a uvláčel k smrti-Čech jako poleno, žádný Čečenec (ač si to cizinci často pletou a zaměňují) žádný muslim nebo černošský imigrant-náš bílý spoluobčan!!!

3 7
možnosti

Paní Pálková cítí potřebu seznámit nás s domácí černou kronikou. Jak ovšem plyne i z mého níže uvedeného odkazu, je rozdíl mezi excesy Evropanů a standardními zvyklostmi jiných kultur. Ale i jiná "obohacení": ještě před několika lety byly útoky nožem v Německu málo běžné. V současnosti je jejich nárůst enormní. Totéž ve Velké Británii. Veškeré dostupné informace přitom dokládají, že většinově jsou spojeny s ne-Evropany.

4 0
možnosti

Je-li tématem Velká Británie současnosti, přidávám odkaz na včerejší článek na aktualne.cz (většinově sluníčkovém serveru) s názvem: "Každý den bití a znásilňování, v dětství obřízka. Tisíce britských žen žijí ve vynuceném manželství". Je to hodně smutné čtení.

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/britanie-znasilnovani-moderni-otroctvi-svatby-nevesty/r~3b7ec44a633a11e8b17a0cc47ab5f122/?utm_source=centrumHP&utm_medium=newsbox&utm_content=editor1&utm_term=position-6

5 1
možnosti

Velmi dojemná starost o bezpečnost v UK, jeden by zaplakal... Jestlipak taky někdy něco napíšete o bezpečnosti v Rusku? Představte si, že tam je 5x větší počet vražd na sto tisíc obyvatel než v Británii. A víte, že jenom v Moskvě žije víc muslimů než v celé UK?:-)

9 13
možnosti
Foto

To ale není příliš moudrá argumentace, Vašku. Muslimové totiž byli integrální součástí SSSR a jsou logicky také integrální součástí Ruska.

Zatímco v UK to jsou přistěhovalci a jejich potomci, kteří se se společností vůbec neidentifikují. Viz celá řada krvavých atentátů.

4 2
možnosti

Pořádek v ulicích by Angličané ještě obnovit mohli, ale už ne vlídným slovem. Museli by udělat to, co my 23. 9. 1938, a pak na rozdíl od nás vydržet. Národ by stál za nimi, ale ti jejich dnešní Chamberlainové jsou ještě horší, než ti v roce 1938.

10 0
možnosti

Mate to spatne, Patriku. Jedine korektni prece je: Zurivy a besny nuz v ruce cyklisty zautocil...

7 3
možnosti
Foto

Váš smysl pro humor Tomáši je myslím vyjímečný:-)..

2 1
možnosti
Foto

tohle pujde na topku

1 2
možnosti

...běsný cyklista, který však následně zběsile seskočil z kola ;-Djste dobrej komik, jaká je hladinka?;-D

7 2
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik