Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Tak v uvedenych novinach jsem ten clanek nenasel, ale pres uvedenou skolu jsem se dostal k independent a k clanku ktery napsala Alina Polianskaya. A take na odkazy na novuju Gazetu.

Zeby to byla cast hybridni valky?

2 1
možnosti
LM

Pan autor rád přepisuje z Daily Mail. Chápu, píše zábavným způsobem o prkotinách. Žel přepisovat bez znalosti kontextu (často by stačilo kouknout do diskuse!) je ošemetné. ;-)

0 0
možnosti

Už před lety bylo u ČSD (ČD) zakázáno pánům nosit kraťasy, zato slušivé sukénky jim byly nezakázány.;-);-)

0 0
možnosti
LB

Na tuto absurditu se vážně reagovat nedá, tudíž nevážně:

Já navrhuji, aby se holky vzbouřily proti diskriminaci spočívající v tom, že kluci pod tričky nic nosit nemusí a ony musejí mít ty otravné podprsenky. Tudíž je třeba na školách nošení podprsenek zakázat. V důsledku toho se kluci vzbouří proti diskriminaci v odívání též, neboť ve společnosti dívek bez podprsenek jim budou každé kalhoty těsné. V konečném stádiu se vše vrátí do původních a tedy normálních mezí.

Jen ty transgenderáci budou smutně stát v koutku a sepisovat petice proti diskriminaci v odívání. No a pak celý cirkus začne nanovo.

2 0
možnosti
Foto

Nevím autore, proč si za téma berete anglickou střední školu. Proč se stejnou energií netepete třeba naše banky, které nedovolují svým zaměstnancům chodit do práce v šortkách? Že je to něco úplně jiného? Ale kdepak. V obou případech jsou dána určitá pravidla jednání, chování i oblečení. Zkuste si nejdříve zjistit, jaká jsou pravidla oblečení na daných anglických školách. Ale byste si nemohl plivnout, že?

9 5
možnosti
LB

Pane, buď si děláte legraci, nebo vám ušel důvod, proč autor o této absurditě píše. Tím důvodem je údajná diskriminace nově objevené "menšiny" osob transgender a genderfluid, případně snad dalších. Dress code nějaké organizace nebo tradiční pravidla pro oblékání ve školách, jak to zmiňujete, to je přece něco úplně jiného. Tam je sledován cíl dobře reprezentovat, nikdo si tato pravidla oblékání nevymyslel kvůli absurdním představám o něčí diskriminaci.

11 2
možnosti
LM

Tak nevím přesně, kde mezi kterou hlavou a rukama tu nastala chyba, ale kluci na britské střední škole v šortkách? Ty jsou pro mrňata a pro plebs, nenosí je ;-D Nepřibásnil si tam náhodou někdo krapet něco? ;-)

3 1
možnosti
Foto

V tropických oblastiach boli pre Britov prípustné. :-)

1 0
možnosti
Foto

A nechají si to líbit, v tom je problém.

Tohle před 2 roky zkusili v jedné konzervativní izraelské škole na holky (tam konzervativní znamená trochu něco jiného), kluci mohli v šortkách, ale holky musely v "plné polní". Tak se holky vzbouřily, zahájily stávku, a dotáhly svůj spor (s podporou rodičů i kluků) až k ministrovi školství.

3 0
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik