Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J79a60n 89Z61í47m57a

26. 7. 2018 21:20

Pan Jakl se se svými extrémními a někdy velmi krajnimi názory nemětl vůbec neměl do televize zvát . Ten člověk by měl být v blázinci s tím co si myslí . Zostouzet pana profesora jenom protože si dovolil mít jiný názor je nečestné nedemokratické a také neslušné.

0 1
možnosti

D77a95v66i76d 23V32l95k

25. 7. 2018 8:13

Alkoholik plive na profesora. Vítejte v českém BuranověRv

1 6
možnosti

Když strčíte hlavu do profesorova zadku hodně hluboko, třeba pak budete moc uvěřit, že s českým buranovem nemáte nic společného..

9 0
možnosti

Kam na ty zjevy, typu Lukeš, ČT chodí?

Pokaždé vyhrabou podobné trouby, kteří si myslí, že snědli Šalamounovo lejno

10 0
možnosti

Na Parlamentní listy, ti mají "expertů" bezedný septik.

1 0
možnosti
Foto

Nerad se vydávám cestou osobního výtky , ale neupravený a poněkud umaštěný vzhled p. Jakla jako by symbolizoval i jeho nitro - kromě Petra Hájka bychom v ČR těžko našli výraznějšího představitele prokremelského kolaborantství a jakéhosi škodolibého lhářství z pozice druhořadých podržtašků. Proč je taková intelektuální nula zvána do diskuze ČT24 jako partner amerického univerzitního politologa, byť levicově liberálního, je pro mě záhada.

5 8
možnosti

S panem Jaklem jsem měl možnost se v minulosti několikrát setkat osobně, ten pán je vysoce inteligentní a má široký politický rozhled, nesuďte podle vzhledu. Nenazýval bych ho druhořadým podržtaškou, za deset let ve funkci vedoucího kanceláře prezidenta republiky se určitě setkal s více světovými politiky než kolik jich pan Lukeš viděl v televizi. A pokud pan Lukeš nesouhlasil s jeho názory, měl mu je vyvrátit nebo se o to aspoň pokusit a ne napadat jeho vzhled stárnoucího rockera.

9 2
možnosti

L69u10d37ě40k 38J66a27š27a

24. 7. 2018 9:09

Nevím jak jinde, ale já jezdím do východního pobřeží USA poměrně dost často. Není nemožné si nevšimnout, že zatímco před volbami bylo většinou na tamních autech vidět samolepky s nápisy "Volím Hillery" apod. dnes tyto prakticky zmizely a neuvěřitelně přibylo modrých samolepek s nápisem "Podporuji Trumpa" či "Trumpův plot". Myslím, že pan profesor v žádném případě nemluvil za další Američany

9 0
možnosti

Skvěle jste to popsal, zasloužená karma. Jenom kdybyste malinko zapracoval na té gramatice, ty hrubky to trošku kazí.

0 0
možnosti

To co předvedl pan Lukeš byl jedním slovem trapas. Člověk s Jaklem nemusí souhlasit, ale Lukeš se předvedl jako osoba neschopná věcné argumentace.

9 0
možnosti

J49i22r94i 17C79e17e

23. 7. 2018 11:54

Na slovní průjem soudruha profesora neomarxismu-mulikulturalismu přesně sedí Chestertonovo: "The academic mind reflects infinity, and is full of light by the simple process of being shallow and standing still"... Jak ****** na hrnec.

11 0
možnosti
Foto

Na tu debatu jsem se díval a jen kroutil hlavou, za co dostávají někteří extremisté titul "profesora."

Když jsem poslouchal "profesora" Lukeše, tak měl slovník bolševického aktivisty, který se navíc vzteky neovládal. Ve svojí rusofobii dal na frak i Jefimu Fištejnovi s Alexandrem Mitrofanovem dohromady.

Lepší nositele proruské propagandy si Putin nemůže přát.

Karma R^

39 2
možnosti

Proč dáváte "profesor " do uvozovek ?? Docela by mě zajímalo jaká profese je ta vaše.

1 0
možnosti
Foto

Ale Igor Lukeš napsal jednu velmi dobrou knihu: "Československo nad propastí - selhání amerických diplomatů a státních služeb v Praze 1945-1948.

Jinak R^

1 0
možnosti
Foto

Byla by to možná dobrá kniha, kdyby v ní nebyl Jan Masaryk charakterizován jako chronický zbabělec.

2 0
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik