Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vy notorici se často smějete, pravda?:-)

0 0
možnosti
JH

Také doufám, že už bude konečně koho volit!

2 1
možnosti
Foto

V roce 1997 jsem byl na své první a poslední demonstraci, vlastně ne poslední, ale první určitě. Tehdy mu vrazil kudli do zad pan Ruml, mimo jiných. To bylo fuj.

0 1
možnosti
SN

:-).......Pane autore, jako řada dalších diskutérů, velká pochval pro Vás! Vystihl jste to přesně!

Boj proti Babišovi neumdlévá, podporován médii a samozřejmě týpky, kteří to ve skrytu financují! Už o tom také bylo několik zmínek. to jsou manifestanti tak bohatí, že se skládají na stotisícové částky, aby mohli pobýt na zdravém vzduchu, zakřičet si a uvolnit emoce? Také cizojazyčné plakáty, aby i v zahraničí viděli, že se jim investice vrací!

Prostě V 4, jejíž součástí je Babiš, musí z kola ven! Za každou cenu.

Moravec a ti kolem něj, už se ani nestydí za to, že uvažuje a napovídá pouze jednostranně. Kdo by to za ty prachy nedělal!

A lahůdka naposled.....večer v TV zase už snad desetidenní momotematický program......Babiš! Hlavním hostem.....Ivan Bartoš. Vzpomínalo se desetileté trvání pirátů a redaktorka se ho zeptala....proč jste šli do politiky? Držte se! Bartoš .....vadil nám Paroubek a hlavně KALOUSEK ! Je možno to najít v archivu! R^R^R^!!

7 1
možnosti
Foto

Velmi Vám děkuji za hezkou a motivační zprávu.

1 0
možnosti
Foto

Realita je taková, že kalousek je už déle poslancem než všichni Piráti dohromady a je velmi realné, že bude ve Sněmovně ještě v době kdy už tam zase Piráti nebudou-tolik k těm 90 a 4 %.:-)

Jinak ten Váš nesmysl snad ani nemá cenu komentovat.Rv

11 8
možnosti

Máte v textu hned dvě zavádějící tvrzení:

1) Václav Klaus mladší určitě není ten, kdo by mohl porazit Babiše. Patří k téže politické skupině. I proto mu není zatěžko vyjednávat o spolupráci s levičákem Foldynou či miláčkem komunistů, “historikem” Vondruškou. Byl to právě Václav Klaus mladší, kteří se po volbách třásl na funkci v Babišově vládě a pak byl velmi zklamaný, když se ODS rozhodla zůstat v opozici. S Babišem ve vládě -

to moc nevypadá jako naděje na jeho porážku.

2) K demokraciím patří i to, že voliči dají najevo svůj názor i uprostřed volebního období. Není to popírání voleb. Je to naopak jedna ze základních svobod. Vy ji chcete demonstrantům upřít?

17 7
možnosti
Foto

A vždyť ať dávají najevo svůj názor. Naopak jsem napsal třeba každý den.

6 0
možnosti

Ano, Kalousek "tam" bude :-)

5 0
možnosti
Foto

R^;-) Inu, i naděje umírá poslední, ač hřbitovy nejednou byly plné i optimistů;-)

4 1
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik