Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IB

I54v55o 68B68o64u38š46e

24. 7. 2019 20:51

..." na ČT24 bych takhle mluvit nemohl...." - autocenzura? Zkusil to aspoň?

0 1
možnosti
Foto

Pan Tomský býval na 24 dříve relativně často a já jej tam skutečně dlouho neviděl, a to ji sleduji myslím jako málokdo.

6 0
možnosti
MP

Pan autor asi myslí rozhovor z prosince 2018. Půlhodinové video je v článku Reflexu https://www.reflex.cz/clanek/prostor-x/91815/tomsky-eu-neprezije-vydira-a-cpe-nam-nadrazenou-ideologii-homosexualu-v-anglii-je-to-katastrofa.html

Přitom dvě třetiny rozhovoru jsou o ekonomických vztazích, tedy původním fungování EHS, jak do něho Británie r. 1973 vstupovala. Teprve posledních 10 minut je o tzv. nadřazené, utopické ideologii ( to jsou původní termíny v rozhovoru ), která jde proti zdravému rozumu. Myslím, že rozhovor byl veden oboustranně slušně a doporučuji shlédnout každému, kdo chce zde něco komentovat.

3 0
možnosti
Foto

S obsahem nemám problém, byť si myslím, že pan Tomský svoje názory šíří sám a dobře a vykladače nepotřebuje. Leč domnívám se, že autor chtěl říci, že Velká Británie bude suverenitu spíše nabývat nežli nabívat.

2 0
možnosti
Foto

Vše nesmyslné je odsouzeno k zániku. Z pohledu délky lidského žití to však dlouho trvá.

6 0
možnosti
ND

Rozhovor jsem sdílela na Facebooku, jsou tam hodně zajímavé myšlenky a takto vytržené z kontextu jsou trochu zavádějící. Souhlasím s tím, že komentator byl hrozný, ale ne obsahově ale formou.

Nesnáším komentatory, jejichž otázky jsou dlouhé jak Lovosice, protože do toho vkládají své názory před tím, než dostanou odpovědi a skákání do slova je hnus, protože si myslí, že oni jsou zajímavější a chytří jak pověstné rádio, než dotazovaný.

Komentátor byl dobře připravený, ale choval se jako prase

6 0
možnosti
Foto

Myslím, že díky vám jsem si to pustil. Jetli je to závadějící, tak to nebyl úmysl. Nejsem si vědom, že bych jej špatně citoval. Komentátor mě strašně s.al...ta neúcta.

2 1
možnosti
JT

J50i86r98i 78T70i75c77h60y

24. 7. 2019 17:00

Skvely rozbor soucasneho levicackeho liberalismu "zapadu"

11 1
možnosti
KT

Ale co se týče ostatního, obrat falešná ideologie je protimluv, a celkem nesmysl, což by snad panu autorovi došlo, kdyby tento svůj článek neopsal.

Falešná ideologie je jen něco, co se jako ideologie tváří, ale co ve skutečnosti ideologie není, třeba jako falešní uprchlíci.

3 3
možnosti
KT

Evropa nás vydírá!

Tak už konečně víme!

Díky, pane autore!

1 4
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik