Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Pan Cemper má evidentně sebevražedné sklony. Protože je homosexuál a zároveň obhájce "práva" muslimů na invazi do Evropy. Což je samozřejmě velmi nebezpečné jednání, protože při vítězství islámu u nás by byl mezi prvními zavražděnými.

3 0
možnosti
TT

Nojo, rarášek Cemper dokáže pobavit. Smutné ovšem je, že není sám, se svojí speciální inteligencí a mravy.

3 0
možnosti
LB

Nějaký pan Cemper by nebyl veřejně známou osobou, pokud by neměl volnou vstupenku do médií, veřejnoprávních i soukromých. Neměl by svůj určitý vliv v rozporu s velkou většinou občanů České republiky, pokud by jedna vláda za druhou nefinancovala různé "neziskové" organizace, jejichž je pan Cemper buď členem, nebo opět - podle výše popsaného vzorce - člověkem s volnou vstupenkou.

Pokud budou mít i všichni ostatní společensky a politicky aktivní lidé naší země jako je pan Cemper stejné podmínky pro publikaci svých názorů, ztratí se tento pán v šedém průměru a spíše intelektuálním a morálním podprůměru.

Dokud taková situace nenastane, oceňuji i takové aktivity, jako je výše popsaná akce paní Zwyrtek Hamplové, ženy se zdravým rozumem a skutečnou osobností.

13 0
možnosti
JV

J60i65r22i 51V83r21a73b39e30c

27. 7. 2019 16:50

Tak si pogratulujte jste mezi sebou ;-D.

4 11
možnosti

O dotyčném škoda mluvit - profesionální nýmand a denunciant.

11 1
možnosti
MK

Pan Cemper je především to, co se dá označit jako příživník. Člověk, který nevydržel v žádné práci, byl sledován BIS pro svoje extrémistické názory, člověk, který vyvolává konflikty, aby poukázal na druhé, člověk, který je stíhán exekutory, protože neplatí svoje dluhy. Člověk, který zde psal tendenční blogy, aniž by měl elementární znalosti o to o čem psal. Být kritizován Cemperem znamená, že trefa šla do černého.

27 0
možnosti
Foto

Bývalý aktivní anarchista

3 1
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik