Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... tak vono sa vohánět humanitou je skvělý,- bych teda ale možná začal u domácích - tzn. naši důchodci, invalidi, hospice, děcáky, vesničky SOS,- ..... školství, věda, kultura obecně (nikoliv kultura celebrit !), zdravotnictví, památky, infrastruktura, průmysl, zemědělství, strojírenství atd.atd.atd. ,- a pak dlóóóóho NIC !!!,- a až potem bych na ulici hodil somrujícímu dochtorovi do klobouku zlatku a řádně mu vysvětlil, kdeže sou vlastně ty HRANICE VEU!!!

6 0
možnosti
VV

Jste dílem legrační a dílem politování hodný frustrát...

5 11
možnosti
JH

Teda, vy jste si dal práci! Výborně shrnuto! Nicméně ten závěr s tím Okamurou? Článek v Reflexu byl samozřejmě satira a nějací uprchlíci z Afriky opravdu Okamuru netrpí a ani ho neznají! Je to celé nadsázka. ;-D;-D;-D

1 0
možnosti
JH
Foto

Pan ředitel Lékařů bez hranic by nám měl prozradit, na kolik peněz si měsíčně přijde.

12 0
možnosti
DR

Je to sice všechno v té Itálii pěkné, ale je to jen papír. Dokud se to nezačne tvrdě prosazovat v praxi tzn. nejen flastr ale okamžité zabavení lodi, tak se nic nezmění.

Ale nevím nevím pane Juda, obávám se že až dorazí pánové Polický s Turnerem, tak Vám budou tvrdit že se mýlíte.

11 2
možnosti
VV

Ale s timhle vy nemate nic spolecneho.

https://judas.watch/

Nebo?

0 3
možnosti
SM

Zaujímalo by ma, kde sa vzala povinnosť Európy postarať sa o všetkých chudobných a nespokojných z celého sveta. Kto tým poveril práve Európu? Kedy Európa toto poverenie prijala? Karma, samozrejme. Nie sme povinní. Nemusíme.

21 0
možnosti
MK

Protože Austrálie se ubránila. Tak Evropa. A teď USA. A to bude teprve mazec. Trump už nyní nechce Mexičany a začnou mu tam lízt Afričani.;-D

11 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS