Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V Londýně jsem byl asi desetkrát v období někdy před čtyřiceti lety a už tehdy v něm bylo víc barevných než bílých. Pochybuji, že byli všichni spořádaní a tak se jistě i tehdy děly podobné zvrácenosti. Když jsem v USA projížděl před 25 lety Atlantou taxíkem, tak řidič černé pleti mi říkal, že každou noc tam mají minimálně jednu vraždu a po krátkém odmlčení dodal, že je páchají černoši. Asi to mají za pokračování konverzace, když mírné formy selžou.

1 0
možnosti

P80e39t60r 37U15h80e44r

18. 8. 2019 20:34

Patrik Juda - černá kronika

2 1
možnosti

Myslí, že je to v pořádku. Domnívám se, že podle koránu žena musí podržet muži, kdykoliv má chuť na sex. Očekávám, že bruselský soud tu ženu potrestá i když pouze in memoriam.

3 0
možnosti

Nejsem s panem Judou ve všem za jedno, ale podivuji se nad reakcí známých tváří - pan Valíček, Trizuljak, kteří v podstatě bez rozboru, statistik, říkají - spadly Boeingy, no a co, v Rusku padá letadel ...

4 0
možnosti

Největší "gól" je, že vrah na podporu azylu uváděl, že byl v Chartúmu vězněn 2 roky za účast na "pokojné mírové demonstraci". Samozřejmě datum narození se neví, je mu asi ... Čerpáno z anglického tisku.

3 0
možnosti

cO MY NA TO? Černocha vidím jen, když si zajedu na SMíchov do Teska...Muslimové se mě netýkají, nejím kebab. Jak si kdo otevře hranice, tak si lehne.

0 0
možnosti

No nevím, kolem Tesco Smíchov (Anděl) je černochů víc než si myslíte. A nejsou to všichni dolaroví turisté ...

5 0
možnosti

J67a41n 75P77a95l11l96a88s

18. 8. 2019 23:42

Jak byste reagoval, kdyby Vám někdo říkal, o čem máte psát?

0 0
možnosti
Foto

Ruský (achjo, pardon, sovětský) "osvoboditel" zastřelil zezadu mladou slovenskou dívenku Annu Kolesárovou. Chtěl ji znásilnit a ona se snažila zachránit útěkem.

2 1
možnosti

RvStatistika z ostrovů Vám nevoní tak což to zlehčit nějakým pšoukem od bez zdroje. Jste trapný!8-o

4 0
možnosti

To dělají Češi doma často, jen se o tom nepíše.

0 1
možnosti
Foto

To jeste nevime ci tyto individua delaji doma, ale myslim te psr knizek to docela slusne popsalo... treba bez dverky neodejdu a dalsi ... cemte si nejakejo obohacovace k dobe domu kdyz jsiu tak fajn ... a policajt beze zbrane to je mohl schvalit jen cvok ...

0 0
možnosti

Prosím opravit Korbyn na Corbyn.

2 0
možnosti
Foto

Dost dobře nerozumím tomu, jak autor dospěl od vraždícího Súdánce k novému britskému premiéru Borisi Johnsonovi, který prý uvede v Británii vše do pořádku.

3 5
možnosti

Pan Patrik má bohužel bláhovou představu, že po brexitu takovéto případy se nebudou dít resp. jich bude ubývat. Není to podstatné ale neuvádí se zda šlo o bělošku, Asiatku, černošku, Arabku.

4 3
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS