Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Ve Velké Británii se migranti vychloubají tím, že nikdy pracovat nebudou

Vládní jazyková školitelka se podělila o své zkušenosti a potrvrdila, že se neevropští migranti mající status uprchlíka zajímají pouze o své podpory a nemají zájem učit se jazyk, nebo pracovat. Mnoho z nich již léta žije z peněz..

V londýnské rádiu LBC proběhl rozhovor mezi moderátorem Nickem Ferrarim a šéfem charitativní organizace Akce pomoci (ActionAid) Mikem Noyesem o 20.000 Syřanech, které schválila britská vláda k přesídlení. Póté, co pan Noyes vyslovil schválení programu, který by měl stát 1.7 bilionu liber, což je asi 54.4 miliardy korun v prvních čtyřech letech, tak zareagovala na slova pana šéfa charitativní organizace jazyková učitelka Janet a v diskuzi se podělila o své zkušenosti s výukou anglického jazyka migrantů a o tom, jak angličtí plátci daní financují anglické třídy pro Syřany a další migranty s povoleným azylem.

Žena, která je zaměstnána, aby učila migranty a takzvané uprchlíky anglický jazyk říká, že se migranti se statusem takzvaného uprchlíka nemají zájem učit jazyk, nebo si hledat práci, ale nejvíce je zajímá sociální podpora, kterou prý mohou vytahat z peněz daňových poplatníků (breitbart). Řekla, že ona učí ty lidi, o kterých hovořil pan Noyes a popsala realitu z lekcí anglického jazyka jako potíže.

"Máme mnoho, tak mnoho studentů, kteří se vůbec nedostavili". "Oni tyto lekce nechtějí a výuka anglického jazyka je ve skutečnosti nezajímá". "Tyto speciální třídy jsou placeny zjevně námi všemi". Je to tak, tak frustrující". "Já je miluji učit a oni jsou milý lidé pokud se dostaví, ale mnoho z nich se nedostaví". "Jednoduše je výuka anglického jazyka nezajímá". Když se prý paní učitelka snažila některé z nich učit anglický jazyk, aby mohli najít zaměstnání, tak jí říkali, že oni ale pracovat nechtějí. "Já nechci do práce a já se nechci učit anglicky kvůli zaměstnání".

Pan moderátor Ferrari byl slovy paní učitelky omráčen a vyvodil, že rozšíření tohoto jevu znamená, že oni jsou štastní takto žít z blahobytu státu. Přeně to je to, co dělají dodala paní učitelka Janet. "No jsem k nim docela upřímná a říkala jsem jim jak se proto cítím. "Již den poté, co jsme opustili Evropu, tak mnoho z nich, mnoho z nich se hlavně obávalo, zdali budou brát stále své podpory na ubytování a zdali snad nebudou muset začít platit své kurzy". "Je to frustrující". "To je extrémně frustrující". "Je to beznadějné".

V tomto roce řekl poradce bývalého předsedy Evropské komise Manuela Barrosa pan Phillip Legraine, že  prý více jak milion migrantů, kteří dorazili do Evropy minulý rok, si do pěti let vydělají na výdaje s nimi spojené, a to prý více jak téměř dvakrát. Uprchlíci prý vytvoří více práce, zvýší poptávku po službách a výrobcích a zaplní mezery na evropském pracovním trhu. Mezitím je ale nesporné, že neevropští migranti navýší požadavky na služby a výrobky, ale pro ostatní slova pana Legraina nejsou nikde žádné důkazy.

Naopak vládní studie zjistila, že 65% uprchlíků, které přijali Holanďané v roce 1990 jsou dnes nezaměstnaní a těch zbylých pracujících 35% jsou uprchlíci z bývalé Jugoslávie. Napříč kontinentem je nezaměstnanost neevropských migrantů dvakrát vyšší nežli u původní populace. Britské plátce daní stáli 16 miliard liber jen za rok 2015.

V diskuzi pod článkem reagovali v drtivé převaze rozezlení Britové a to například na stupidní levicovou politiku, a že jsou zde prý migranti placeni za to, aby měli děti a mohli chodit pětkrát denně do mešity. Jediná jejich práce je dělat děti. Dnes jsem viděl opravdu hrozné video z Londýna 2016 a z demonstrace, ale spíše z nepokojů a protestů tisíců muslimů tam žijících. Tolik nenávisti od tolika lidí najednou jsem ještě nikdy neviděl. Starší muslimové tam vyzývají ty mladší k násilí. Video je plné sprostoty a urážek všech nemuslimů, a že je to prý již jejich země vy moulové a Alláh Akbar.

Tak hlavně, že muslimský starosta Londýna Sadiq Khan zakázal v metru sexistickou reklamu, neboli například ženy v plavkách, nebo spodním prádle, prý jakožto otec dvou dcer v mladistvém věku a chce hlavně kontrolovat protiuprchlické příspěvky na interrnetu, tak věřím, že zakáže i tyto nenávisti plné projevy a shromáždění jeho zdaleka nikoliv mírumilovných muslimů.

Britům bych moc přál, aby jejich muslimští spoluobčané nedělali pouze děti, ale chodili i do skutečné práce, raději než na nenávistné demonstrace proti lidem a národu, který jim tolik pomohl a pomáhá.

Autor: Patrik Juda | čtvrtek 15.9.2016 17:40 | karma článku: 44,49 | přečteno: 3989x
  • Další články autora

Patrik Juda

Hrůzné počty útoků kyselinou v Británii, Itálie nás chce trestat a ČR pošle stamiliony

Premiér Itálie Conte by chtěl trestat země, které odmítají migranty, protože jeho nová vláda je chce přerozdělovat. Británie a rekordní počet útoků kyselinou. Česko pošle stamiliony Africe a Piráti u nás ruší linku pro vozíčkáře..

13.9.2019 v 20:36 | Karma: 26,43 | Přečteno: 425x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Cirkus v Británii: Na studentky v sukních povolána policie. A co vymysleli naši Piráti?

Rodiče i studenti v Susssexu protestují a mají proč. Škola zakázala sukně. Naši Piráti vymysleli jak udělá maturitu každý i s nula body! Kdo všechno jsou ti architekti novodobé tyranie? Václav Klaus mladší byl dnes hostem Výzvy...

9.9.2019 v 20:09 | Karma: 41,40 | Přečteno: 2339x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Jan Hrušínský o Češích, kteří přišli k soše maršála Koněva.

Panu Hrušínskému prý přetekl pohár a promluvil o stalinistech a neonacistech, kteří se sešly u sochy maršála Koněva. Je to prý největší úpadek morálky, řekl pán, který odsuzuje dotace, ale saje jako pijavice a mluví jako hulvát...

7.9.2019 v 7:03 | Karma: 44,72 | Přečteno: 3893x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Švédsko je ve válce a zodpovědní jsou politici. Nepěkné rekordy, ale premiér by oslavoval

Premiér chce slavit jak se Švédové starají jeden o druhého, ale zároveň i vychází manuál pro občany, jak přežít pracovní den. Švédsko dnes. Kalašnikovy, bombové útoky a počet střelby stoupl o 100%. Soudy a společnost si neví rady.

5.9.2019 v 8:47 | Karma: 40,76 | Přečteno: 1860x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Každotýdenních 168 hodin fake news Nory Fridrichové a tvrdá drezúra diváků za naše peníze.

Objektivní ČT? Ha. Tahle země prý není pro mladý a tak by se dle paní Nory měli lidem 40+ zaplatit letenky do zemí mimo EU. Mladí vyjdou opět do ulic. ČT slaví a podporuje. Kdy už z veřejnoprávní obrazovky někam odletí paní Nora?

2.9.2019 v 1:26 | Karma: 42,78 | Přečteno: 2358x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

V březnu by ze Sněmovny vypadla TOP 09. Vyhrává ANO, posilují malé strany

24. dubna 2024  6:22,  aktualizováno  6:32

Podle nejnovějšího volebního modelu Median by se v březnu do Sněmovny dostalo pět stran a hnutí. V...

Balík pomoci pro Ukrajinu či Izrael schválil Senát USA. Zbývá už jen Bidenův podpis

24. dubna 2024  6:24

Americký Senát schválil balík s pomocí pro Ukrajinu, Izrael či Tchaj-wan v hodnotě 95 miliard...

Soud potrestá brutální útok na dívku, bodnutá do krku skončila v pytli v lese

24. dubna 2024

Krajský soud v Plzni dnes vynese rozsudek nad devatenáctiletým Ukrajincem Viktorem Veselovským,...

Podezřelé nákupy zbraní se mají hlásit už od července, schvaluje vláda

24. dubna 2024  5:25

Prodejci mají mít už od července povinnost hlásit podezřelé nákupy zbraní. Počítá s tím novela...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik