Švédská vládní delegace vešla do íránské uličky hanby

14. 02. 2017 12:16:07
Pokrytecká švédská a feministická vláda v Íránu odmítla vyslyšet útlak íránských žen v jejich boji za vlastní důstojnost a ignorovala jejich prosby. A potřebovali by švédští muži elektrošok mezi nohy, aby už nemočili ve stoje?..

Íránské ženy, které dlouhé roky doma bojují za více svobody, ale alespoň, kdyby nemuseli nosit ten pytel na sobě, čekali v sobotu podporu a zastání, protože jejich zemi navštívila švédská vláda plná žen a prý první feministická vláda na světě. Stala se z toho ale pro švédskou vládu ulička hanby. Hanby a povrchnosti, kterou však reprezentovali ony samotné.

"Svět potřebuje silné vedení pro ženská práva."......Isabelle Lóvin, vicepremiérka Švédska..V Guardianu velmi tvrdě kritizovala ráznou politiku Donalda Trumpa vůči různým "neziskovým" organizacím podporujících všechny možné menšiny, jen hlavně ne ty všechny obyčejné a normální lidi, kteří prostě a normálně žádnou sexuální ani jinou abnormalitou netrpí, nebo jsou jen jednoduše bílí. "Co prý by se mohl Donald Trump naučit od švédské feministické vlády?" nazvala svůj článek. Věřím, že ne servilitu, ale raději snad vůbec nic, když se ze Švédska za levicových vlád stala znásilňovací velmoc.

Íránky se asi nemohli ani dočkat až uvidí ty hrdé a nezahalené evropské ženy, které zastupují celou jednu velkou a tak moc liberální zemi, když ony sami v totalitě již léta podporují hnutí Má skrytá svoboda (My stealthy freedom) na jehož stránky se i do hidžábu nezahalené fotí, což určitě vyžaduje i dost osobní odvahy v muslimském světě despotické nadvlády mužů a je to opravdový boj za ženskou svobodu a rovnoprávnost.

Čekalo je však trpké a těžko pochopitelné zklamání, když před jejich prezidenta Rúháního nastoupila celá ta "statečná sedmička" švédských žen zahalena. Prošli tam jako ty poslušné ovce. Ta švédská první feministická vláda na světě, pro kterou je hlavním cílem mezinárodně podporovat rovnoprávnost mužů a žen tam najednou stála nerovnoprávně jako pouhé ženy, které budou poslouchat a budou zahaleny.

Ministryně obchodu Ann Linde, obchodu, který určitě dostal přednost před tou proklamovanou feministicko a lidskoprávní politikou této švédské vlády necítí však rozpor mezi politikou vlády a obchodní dohodou s represivním režimem, kde pronásledují gaye, mučí vězně a vedou ve statistice v popravování dětí. Když mluví peníze i ideály jdou asi stranou, ale spíše si myslím, že tyto feministky a ostatní jim levicově podobní menšinový extremisté ze všech těch různých "neziskových" a všepohlavních komunit, které mnoho lidí ani nezná prostě jenom pracují za peníze. Možná té "své dokonale zvrácené multikulturalistické levicové vizi světa" ani nevěří, ale prostě to dělají pro peníze, což je za mě ale snad i ta lepší verze, že těm nebezpečným bludům alespoň ve skutečnosti možná ani nevěří.

Ještě na podzim přitom za práva íránských žen na půdě Evropského parlamentu emotivně mluvila jejich zástupkyně Masih Alinejad, íránská novinářka a spisovatelka zaměřená na íránský parlament, která facebookové stránky hnutí Má skrytá svoboda založila a na které chodí miliony fotek íráčanek bez šátku. Rozhodnutí švédských feministek ji zklamalo svou ignorancí milionů žen a svým pokrytectvím.

Masih Alinejad vyzvala a prosila evropské političky, aby při návštěvě Íránu bránili svou důstojnost a odmítali nosit hidžáb. "Nejsem západní žena." "Všechny ženy v mé rodině nosí hidžáb." "Má matka mé sestry mé sestřenice." "Všechny ženy, které znám." "Měla jsem sen být s mou matkou ve své zemi nezahalena a nebýt zatčena." Švédské političky k naplnění jejího snu rozhodně nepomohli ač nátlak na oblékání žen je přeci špatný.

"Postavili se za francouzské muslimky a osoudili zákaz Burkin, protože si myslí, že nátlak na oblékání žen je špatný, ale když dojde na Írán, prostě se starají jen o peníze." "A jdou do mé země a ignorují miliony žen, které posílají své fotografie a vystavují se tak nebezpečí proto, aby byly vyslyšeny." Utlačované ženy vyslyšeny nebyly, ale byly těmi "velkými bojovnicemi za práva žen po celém světě" naopak poníženy a zostuzeny na své vlastní půdě.

Nezradili je žádní mužští šovinisté, ale zradili je švédské vládní, pokrytecké, levicové kariéristky a političky, manipulátorky a utopistky, které o skutečných ženských právech pouze mluví, protože výzvu žen z Íránu nevyslyšeli. Mají často plná ústa pomáhání ženám a všem uprchlíkům, homosexuálům, transsexuálům, veganům, squatterům, prostě všem různě odlišným lidem. Ti nejodlišnější jsou ti nejdůležitější pro ně. Přepisují učebnice, zavádějí absurdity, stále mluví o rovnosti všech lidí, ale když se mají postavit za miliony utlačovaných muslimských žen, tak dají přednost obchodním smlouvám, penězům a zahalí se do šátků ač by nemuseli. Naopak, tyto evropské ženy a političky měli přeci zůstat oblečeny tak jak jsou zvyklé a ne se zahalovat, když tak všude tolik hlásají tu absolutní svobodu a rovnoprávnost. Neudělali to.

Když jsou tyto feministické aktivistky a všichni jim podobní na své domácí ač stále méně a méně bezpečné půdě, tak vymýšlí společné záchody pro všechny, močení pro muže v sedě, chtěli by zakazovat Sněhurku, Popelku, Šípkovou Růženku a všechny podle nich stereotypní hrdinky, protože jsou třeba tradiční, což je pro ně snad to nejhorší slovo, ale ony sami přitom žádné hrdinky nejsou, ale jsou to demagogické moralistky. Hesla některých význačných švédských feministek a aktivistek z jedné z jejich konferencí mi přijdou zvrhlá a nemocná, stejně jako ony samotné. Bohužel mi přijde, že nemocné je se všemi těmi korektními ismi již i Švédsko jako takové a ostatní země, kde tito fanatici již vládnou.

Některá hesla švédských feministických aktivistek z organizací ROKS, Góteborgs queerinstitut, Unfucked pussy a dalších:

"Nenávidíme muže!" "Muži jsou zvířata!" "Kalhoty umožňující močit ženám vestoje uvedeny na trh!" "Ženy souložící s muži jsou zrádkyně svého pohlaví!" "Muži by měli provozovat více análního sexu a být feminističtější!" "Všichni muži jsou potenciální násilníci!" "Pornografie je zbraní proti Bohu a kapitalismu!" "Každá žena, která ví, že porodí chlapce, by měla požádat o potrat!" "Den vagíny stanoven na 26. dubna!" "V příštích pěti letech budou všichni bílí heterosexuální vysocí plavovlasý modroocí muži mezi 40 a 50 lety posledními ve frontě, budou li se chtít zaměstnat!"

Jsou to nenávistná hesla, ale to poslední o bílích mužích, kteří budou stát poslední ve frontě na práci mi přijde spíše směšné než hnusné jako ta ostatní. Speciálně mě pobavila představa muslimských mužů čekajících ve Švédsku ve frontě na práci, aneb další pohádky z obohaceného severu Evropy.

Nejedná se zdaleka pouze o nějaká hesla. Na univerzitě v Uppsale se minimálně vyučoval, ale spíše ještě vyučuje například předmět Queerová perspektiva kundy, kde obsahem prvního semináře je kundí aktivismus. Na semináři spolupracovala Renita Sórendstotterová - kundí aktivistka (sama se tak otitulovala), PhDr. v sociální antropologii, výzkumná pracovnice a učitelka pohlavních věd na Stockholmské univerzitě. Bohužel různí levicový aktivisté a feministky vládnou Švédsku již roky, ještě pár let bohužel asi budou a jejich sociálně inženýrská hrůzovláda za sebou zanechává tisíce znásilněných žen, chaos a multikulturní rovnostářskou totalitu. Jimi zaváděná genderová rovnost a jejich absurdní vize společnosti přináší však i kolapsy a zraněné lidi.

Například stockholmská vyhláška o rovnosti pohlaví v genderově vyváženém odklízení sněhu způsobila dvoudenní kolaps dálnice a železnice, stejně jako byly blokovány sanitky. Prý napadlo mnoho sněhu, hájili se švédští Zelení, když zraněno bylo 4000 lidí. Nový genderový styl úklidu sněhu, když přednost dostali chodníky, kde chodí více žen a sních byl odsunut na silnice, které se stali neprůjezdnými, ale kde jezdí více mužů selhal. "Lituji toho, že se lidé nedostali do práce a studenti do škol." "Nevím, co víc bych k tomu řekl", sdělil radní Helldén ze strany Zelených.

Já bych k tomu řekl, že Švédi snad již potřebují jen ten elektrický šok do svých pohlavních orgánů, který by jim doporučovala jedna švédská spisovatelka, novinářka a také feministka Lisa Marklundová, která je pro obecný zákaz močení ve stoje a v určité výšce by na záchodech nechala instalovat zarízení na elektrické šoky.

Přál bych všem Švédům takový šok, aby ještě Švédsko stihly zachránit. Možná by však stačilo pro začátek před nimi nezatajovat tu jejich smutnou každodenní realitu.

Zdroje: UN Watch: Walk of shame: Women of Swedens first feminist government in the world don hijab as they walk past iran ́s Rouhani...Samizdat: Ulička hanby: Delegace švédské feministické vlády v Íránu servilně oblékla hidžáby..Česká pozice: Hezký nápad ze Švédska: Muži močte v sedě!...Reflex: Šílenost v praxi: Ve Stockholmu zavedli genderové! odklízení sněhu, při první kalamitě vznikl chaos.

Autor: Patrik Juda | úterý 14.2.2017 12:16 | karma článku: 42.33 | přečteno: 2473x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Osobní

Vlastík Fürst

Pravopis máš hrozný, ale piš dál!

Jaké máte vzpomínky na svá školní léta? Měli jste také svého oblíbeného učitele - učitelku? Nebo jste dokonce byli platonicky zamilovaní do vaší kantorky - kantora?

27.3.2024 v 14:30 | Karma článku: 20.68 | Přečteno: 393 | Diskuse

Tereza Ledecká

Sněžkolezkyně

My Češi jsme pověstní svými nákupními výpravami do Polska, ale věřte, že na dně Lomniczky nic nekoupíte, a ještě za to draze zaplatíte

20.3.2024 v 23:29 | Karma článku: 10.91 | Přečteno: 291 |

Jiří Kačír

Recenze hry Baldur's Gate 3 a nových pravidel D&D 5E

Baldurs Gate 3 je RPG hra postavená na pravidlech Dungeons & Dragons, konkrétně na jejich nejnovější verzi 5E. Oproti verzím 3.5 a 4.0, které se používaly někdy od roku 2000 až do teď, se ve verzi 5E provedla spousta změn.

17.3.2024 v 13:41 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 67 | Diskuse

Vlastík Fürst

Dě-da nebo dědek plesnivý

Blíží se jaro a s ním doba, kdy se do ulic vyrojí spousta lehce přioděných slečen a dam. A tak se možná my, co jsme většinově orientovaní, od těch krasavic zase dočkáme nějakého nelichotivého komentáře.

16.3.2024 v 8:30 | Karma článku: 26.76 | Přečteno: 572 | Diskuse

Vlastík Fürst

S Ním jsem silný

David pokračuje ve své písni. Už v ní stihl Stvořiteli říci vše, co ho trápí. Sdílí se s ním o své obavy z toho, že jeho vojsko bez pomoci shůry prohraje. Strach mu ale nahání i mlčení nebes.

8.3.2024 v 19:10 | Karma článku: 12.39 | Přečteno: 211 | Diskuse
Počet článků 233 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2743

Samotář a cestovatel

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...