Ve Švédsku migranti podřízli ženě hrdlo, ubodali manžela a zhulení se tomu smáli

Ženě ve Stockholmu migranti téměř oddělili hlavu od těla a ubodali manžela. Šéf policie po pěti vraždách v posledních dnech žádá posily. Sanitky mají zákaz jezdit do některých čtvrtí bez policejní ochrany. Pomůže nová švédština?

Když Donald J. Trump kritizoval kriminalitu migrantů ve Švédsku a zmýlil se přitom asi o den, či o několik nocí, než opět hořela auta v ulicích, tak se mu bývalý švédský ministr zahraničí Carl Bildt smál, co to asi kouří za model ten Trump? Já se určitě nesměji, ale švédský model multikulturní a v míru, šťastně spolu žijící společnosti je katastrofa, skutečný masochismus a vlastizrada spáchaná na původních Švédech. Je to skutečný vzor bruselského establishmentu. Černá vize Evropy. Co kouří ta první švédská feministická vláda na světě? 

Za mě poslední oběti prakticky neodvolatelné švédské (hrůzo)vlády byli ve Stockholmu rodiče malých dětí, kteří byli brutálně zavražděni čtyřmi muži. Čtyři podezřelý jsou původem ze Středního východu a ze severní Afriky a té své nelidské hrůze se společně smáli, stejně jako se nedávno ve Švédsku smáli jiní tři muslimové, kteří znásilňovali s pistolí u hlavy svázanou dívku a vysílali to živě na facebooku. Šéf stockholmské policie Ulf Johansson žádá o posily a další zdroje.

Do severní stockholmské čtvrti Hallonbergen, kde žije 67% obyvatel, kteří se nenarodily ve Švédsku a pocházejí převážně z Libanonu, Sýrie a Eritreje byla přivolána policie. To, co policisté spatřili je šokovalo a policista musel střílet. Když policisté dorazili na místo činu, tak v domě nalezli muže jak sedí na ubodané oběti a uvnitř bytu zjistili, že brutálně byla zavražděna ještě jeho žena. Ženě byly přeťaty tepny na obou stranách krku, ale podle jiných zpráv jí byla ve skutečnosti useknuta hlava.

Oběti byli rodiče malých dětí a zavražděni byli proto, že se jeden z nich stal svědkem jiné vraždy, kterou dosvědčil a poskytl výpověď. Čtyři zatčení muži na místě byli pod vlivem marihuany a očividně prý neměli naprosto žádné výčitky svědomí a po celou dobu se smáli. Tento zločin byl zatím posledním ze série vražd ve Stockholmu, když byli ještě během středeční noci do hlavy zastřeleni dva muži sedící v autě ve čtvrti, kde žijí migranti. Stalo se tak v no-go zóně, které sice údajně neexistují, ale ve skutečnosti jich je ve Švédsku bohužel několik desítek.  

O tom, že tyto zóny importovaného násilí a nové kultury existují, by mohli vyprávět a již i naštěstí čím dál více vyprávějí jak švédští policisté, tak i švédští záchranáři, pominu li ostatní nebohé Švédy, kteří tam i žijí. Píší o tom novináři, kteří do Švédska jezdí točit reportáže, mluví o tom Švédové ze svých vlastních zkušeností, jen pro švédskou vládu jsou všichni lidé, kteří na to poukazují asi rasisti. Švédsko je nazýváno znásilňovací světovou velmocí, ale švédská vláda tyto odporné činy záměrně utajuje a pachatele znásilnění často ochraňuje. Ale kdo ochrání původní Švédy?

Bohužel minimálně až do roku 2022 nikdo, protože u vlády má být stále stejná "humánní" elitářská parta. Vládnoucí politici se ve Švédsku dohodli již před třemi lety, že vzhledem k za mě zcela logicky narůstající podpoře Švédských demokratů ( údajní extremisté), zruší volby a odloží je až na rok 2022! Smutná to situace, ale nejvíce líto je mi švédských žen.

To, že migranti jsou pro Švédsko ekonomickým přínosem je možná zbožným přáním od reality odtržených švédských vládních elit, ale čísla jsou jiná. Z přibližně 162.000 uprchlíků, které Švédsko přijalo v roce 2015 se jich podařilo zaměstnat 494, což činí 0,3 procentní úspěšnost. Některé statistiky kriminality jsou zakázané, ty "nekorektní" a švédští policisté jsou vyčerpaní a frustrovaní prudkým nárustem ktriminality o které se nemá vědět. Záchranáři mají zakázáno do některých čtvrtí bez policejní ochrany i jezdit a potřebovali by neprůstřelné vesty a helmy.

Švédská vláda by si přála ve své hrůzovizi i postupně změnit švédštinu tak, aby nevylučovala lidi jen proto, že nehovoří stejně. Nová švédština má být pro integrující se cizince prý přátelštější. Švédská vláda vymyslela, že prý vyberou z archivu Univerzity ve Stockholmu historický švédský dialekt (Vikingové se musí v hrobech obracet), kterým promění dnešní švédštinu, aby se prý zvýšil pocit lidské sounáležitosti tím, že by tento jazyk neovládal nikdo a domácí Švédové by si prý připoměli jak obtížné je se učit nová slova.

"Pokud švédská vláda svolí experimentovat s vlastním národním jazykem na úrovni sovětských sociálních pokusů, pokud dokonce sama diriguje gigantický sociálně-inženýrský projekt, vyjadřuje tím, že je připravena i odhodlána přivézt svůj národ ke zkáze" (Institut Václava Klause). Ze Švédska přicházejí nejbizarnější možné zprávy, ale smutné, ať jsou to různé náramky pro ženy proti znásilnění, nebo vládní rady, aby řekli švédské ženy násilníkům prostě ne! Opravdový koktejl smutného bláznovství..

Ale někdy se ze Švédska dočtu i něco, co mě ze všech těch smutných zpráv o projektu bruselské integrace i trochu pobaví. Ve švédském druhém největším městě Góteborgu podpořila radnice výstavbu velbloudího parku. Tento další ze švédských projektů má zajistit migrantům práci a přilákat turisty. Na tento projekt vyčlenili 13 milionů švédských korun z fondů EU. Tvůrce projektu Géza Nagy tvrdí, že největším zdrojem příjmů velbloudího parku bude turistika a budou se tam prý konat módní přehlídky. "Imigranti, kteří v Andgered žijí mají perfektní znalosti, jak chovat a trénovat velbloudy."

Tak si říkám, jak se ti Švédi pomalu ve své zemi integrují do té muslimské společnosti se vším všudy. Švédsko se pomalu, ale spíše jistě stává muslimskou zemí, která je i přehlídkou absurdity nových hodnot Evropské unie.

Švédská ministrině pro integraci se nedávno musela omluvit za svou lež, když prohlásila, že počet znásilnění ve Švédsku postupně klesá, což nebyla pravda. Pravdou je opak.

Přál bych si, aby nebyla pravdou a realitou všechna ta falešná humánnost švédské vlády, která ale pohřbívá svůj vlastní národ.

 

Zdroje: Infowars: Sweden: Migrants slice woman´s throat open, murder husband, then laugh about it..Institut Václava Klause: Nová "promigrantská" švédština..iDNES: Švédský podnikatel staví velbloudí park, zaměstnat chce imigranty..Eurozprávy: No-go zóny jsou realita. Máme zakázáno tam jezdit..Českoaktuálně: Švédsko zaměstnalo z 162.000 migrantů pouhých 494..Eurodeník: Švédská ministrině se musela omluvit za nepravdivé tvrzení, že počet sexuálních útoků v zemi klesá...Protiproud: Kriminalita migrantů raketově roste.

Autor: Patrik Juda | pátek 10.3.2017 9:06 | karma článku: 41,02 | přečteno: 3897x
  • Další články autora
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik