Bezpohlavní dětská postavička Tampón Toni učí chlapce jak správně menstruovat

15. 03. 2017 10:28:57
Kam až zajde údajná genderová demokracie ? Dětská kniha s hrdinou Tampónem Tonim učí děti, že muži mohou menstruovat. Bude masturbace mužů v Americe pokutována a sníží ve Švédsku počet aut, protože většina z řidičů jsou muži ?

Ta ztěží pochopitelná ideologie genderového šílenství postupuje za podpory různých neziskových organizací, multikulturalismu otevřených vlád, samozvaných sociálních architektů nového světa, feministek a zelených levicových revolucionářů napříč světem proti všemu, co je normální, tradiční a pro většinovou společnost i přirozené. Právě asi tu normalitu a většinovou lidskou přirozenost tito placení, nebo zcela pomatení "svobodomyslní moralisté", možná i často nemocní lidé tolik nenávidí.

V Americe zdá se jsou opět o jeden oboupohlavní dětský krůček napřed. Již brzy se začne prodávat transgenderová panenka Jazz Jenningsová, která sice vypadá jako holčička, ale nemá pohlaví a je to chlapeček. Bezpohlavní panenka je inspirována skutečným chlapcem Jazz Jeninngsovu, kterého(ou) časopis Time Magazine označil za jednu z nejvlivnějších postav ve světě teenagerů v letech 2014-2015. Také již vyšla kniha pro děti od autorky Cass Clemmerové, "Dobrodružství Toni Tampóna", která prostřednictvím tampónového hrdiny učí, že i muži mohou menstruovat. Toni má záměrně pohlavně nejednoznačné jméno, protože autorka chce smazat rozdílnosti mezi mužem a ženou a utvrdit děti v tom, že menstruovat mohou všichni. "Muži mají také své periody."

Nějak si nedokáži a asi ani nechci toto ultramoderní biologické vysvětlení představovat, ale říkám si, mají li všichni tito odborníci ještě čím překvapit a ke svému až smutnému překvapení zjišťuji téměř každý den, že stále mají. Je to velká genderová tour nepřirozenosti.

Kniha pro děti vyšla v Americe, ale "pokroková" Evropa nezůstává v genderovém šílenství, kdy si třeba každý prostě zvolí jaké chce být pohlaví, bohužel příliš pozadu. Ať jsou to zprávy z Británie, Německa ze Švédska a nebo i od nás. Amerika má však za mě alespoň to štěstí, že některé genderové speciality Obamovy administrativy již stihl Donald Trump zrušit, jako například Obamův dekret, že studenti, kteří se však třeba cítí jako studentky, nebo to minimálně o sobě tvrdí, mohou navštěvovat dívčí toalety . Už nemohou, protože si Američané naštěstí zvolili prezidenta se zdravým rozumem, který zastupuje obyčejné a normální Američany především, ale genderový aktivisté se určitě ve svém hodnotovém boji nevzdají.

Američtí tvůrci genderové politické kampaně tlačí na soudce, aby muži, kteří jednoduše prohlásí, že se cítí jako ženy, i když to není v souladu s jejich rodným listem, mohli volně užívat dámské sprchy, dámské šatny i toalety a mohli například se ženami i soutěžit v atletice.Tato ideologie také říká, že naopak ženy, které se cítí být mužem, by měli být brány také jako muži i pokud menstruují. U těchto nových a menstruujících "mužů" zmínka o atletickém zápolení s nemenstruujícími muži není, možná proto, že jejich šance na sportovní úspěch by byla jen další fikcí, což v opačném případě samozřejmě neplatí. Říkám si o jaké rekordy, medaile a úspěchy budou soutěžit v té temné budoucnosti skutečné ženy, když s nimi budou soupeřit ženy třeba vousaté. To bude ale zvrácená rovnoprávnost a fair play.

Podle autorky knihy pro děti, která je původem z Demokratické republiky Kongo a díky prostředí ve kterém vyrůstala nevěděla, co je děloha a odkud ta krev pochází, je prý nesnadné o tom mluvit s dětmi, ale její kniha učiní tuto konverzaci trochu jednodušší. Další dětské postavičky se jmenují "Menstruační Kalíšek Marina", "Patricie Podložka" a mužská postava "Sebastian Mycí Houba".

Není to tak dávno, kdy Britská lékařská asociace vydala dokument, podle kterého by britští lékaři již neměli užívat slovo těhotná žena, ale těhotný člověk, aby se ten údajně jeden těhotný transsexuál v Británii necítil uraženě. Ve švédských mateřských a základních školách se prosazuje metodika neužívat slov matka a otec, ale první a druhý rodič. To tažení proti normalitě je celosvětové a letité. V srpnu 2016 uvedli v The Atlantic a v Cosmu novou slovní kombinaci, takzvané krmení z hrudě, která má nahradit slovo kojení, protože ženy prý nejsou jediné, kdo to dělá. Hm, to nevím, ale včera jsem se dočetl, co by pod hrozbou pokuty již neměli dělat američtí muži.

Americká politička a demokratka Jessica Farrar navrhuje trestat mužskou masturbaci pokutou 100 dolarů, pokud to prý nedělají v nemocnici, či na klinice, protože jinak se prý jedná o skutek proti nenarozeným dětem! No, teda ta představa všech těch stojících mužů, kteří chtějí onanovat před nemocnicemi v Americe by nemusela nechat chladnými ani tvůrce Simpsonových.

Ve Švédsku by zase mužům tak trochu odebrali auta. Ministryně životního prostředí té první feministické vlády na světě Karolína Skogová chce snížit počet aut v ulicích i proto, že většinu řidičů tvoří muži a zabírají místo ženám. "Auta jsou řízená především muži, takže poskytováním velkého prostoru pro auta poskytujeme i velký prostor pro muže na úkor žen." Tato další absurdita mi připomněla jak v zimě odklízeli genderově korektně ve Švédsku sníh tak, že jej odklízeli z chodníků, kde chodí více žen na silnice, kde jezdí více mužů a způsobily tak dopravní kolaps.

Ale i u nás máme samozřejmě bojovnice za genderovou "demokracii". Ze zábavného a lidsky pochopitelného videa BBC, kde do živého vstupu profesora Roberta Kellyho vstoupili nečekaně dvě děti, a které vidělo desítky milionů lidí, učinila paní socioložka oboru genderových studií, Lucie Jarkovská z Masarykovy univerzity genderový mikrohoror. "Je to genderový mikrohoror." "Pozdrav z dnešní planety Země, kde experti, obvykle muži, mají li být vážení a uznávaní, musí potlačit emoce a povznést se nad strasti i radosti osobního života." "City, spontánní vřelost a pochopení pro lidské bytosti kolem nich by mohli jejich váženost zpochybnit." "A ženy jim v tom mají pomáhat a držet děti mimo území důležitého bílého muže."

Ač paní socioložka myslím již věděla, že žena na videu, která odvádí děti z pracovny, kde probíhal přímý vstup televize BBC je profesorova manželka, tak si neodpustila doplňující komentář...."Žena vypadá, jako by bojovala o život." "A uvážíme li, že to skutečně může být chůva, třeba migrantka v komplikované ekonomické i rodinné situaci, která by mohla ztratit práci, smích člověku zamrzá na rtech."

Mě zamrzá úsměv na rtech z toho chystaného bezpohlavního makrohororu a genderových aktivistek, jako je paní socioložka z Masarykovy univerzity.

Zdroje: Breitbart: Transgender: "Toni the Tampon" teaches children men can menstruate..Echo24: Genderový mikrohoror..Hlavnespravy.sk: Švédska ministerka: Musíme znížiť počet aut áut kvoli rodovej rovnosti..Na svete je prvá transgenderová bábika...Independent: Female politician proposes law to fine men $ 100 for masturbating as act against an unborn child

Autor: Patrik Juda | středa 15.3.2017 10:28 | karma článku: 40.73 | přečteno: 2414x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Osobní

Tereza Ledecká

IQ tykve ?

Jednou v Básnících se Štěpán Šafránek zeptal pana profesora, "Jak člověk pozná, že je blb?" Pamatujete, co mu na to odpověděl? "Chytrej člověk to nepozná nikdy, a blbci je to jedno!" Tak vám přeju, ať nikdy nedojdete poznání...

28.3.2024 v 14:15 | Karma článku: 12.33 | Přečteno: 200 |

Lucie Svobodová

Magor

Přátelé, širší rodina - každý reagoval na mé členství odlišně. Někteří na mě neustále křičeli, že jsem magor. Jiní si to pravděpodobně také mysleli, ale rozhodli se nechat si to pro sebe.

28.3.2024 v 8:59 | Karma článku: 12.44 | Přečteno: 1295 | Diskuse

Vlastík Fürst

Pravopis máš hrozný, ale piš dál!

Jaké máte vzpomínky na svá školní léta? Měli jste také svého oblíbeného učitele - učitelku? Nebo jste dokonce byli platonicky zamilovaní do vaší kantorky - kantora?

27.3.2024 v 14:30 | Karma článku: 22.33 | Přečteno: 465 | Diskuse

Tereza Ledecká

Sněžkolezkyně

My Češi jsme pověstní svými nákupními výpravami do Polska, ale věřte, že na dně Lomniczky nic nekoupíte, a ještě za to draze zaplatíte

20.3.2024 v 23:29 | Karma článku: 10.93 | Přečteno: 297 |

Jiří Kačír

Recenze hry Baldur's Gate 3 a nových pravidel D&D 5E

Baldurs Gate 3 je RPG hra postavená na pravidlech Dungeons & Dragons, konkrétně na jejich nejnovější verzi 5E. Oproti verzím 3.5 a 4.0, které se používaly někdy od roku 2000 až do teď, se ve verzi 5E provedla spousta změn.

17.3.2024 v 13:41 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 68 | Diskuse
Počet článků 233 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2743

Samotář a cestovatel

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...