Lev z London Bridge poslal Alláhovy fanatiky do....někam! Kam poslat pana Junckera?

8. 06. 2017 13:09:50
Lidé oceňují sbírkou hrdinného Londýňana, který zachránil životy ostatních, když se s holýma rukama postavil zbabělým muslimským vrahům s noži. EU také oceňovala. Ocenila fanatika s kladivem z Paříže za článek proti rasismu...

Ramadán Bombatlon bilance po 11. dnech: 46 teroristických útoků ve jménu Islámu a 510 mrtvých.

"Islám, islám, islám, tohle je pro Alláha!".....křičeli v sobotu večer další tři z muslimských vrahů v londýnském baru Black and Blue, když předtím na mostě London Bridge dodávkou a poté s dlouhými noži v barech a ulicích zbaběle a odporně povraždili dalších osm nevinných lidi a padesát jich zranili.......

Dostalo se jim statečné odpovědi od zákazníka baru, věrného a drsného fanouška fotbalového klubu FC Millwall, Roye Lernera (47), ještě před tím, než s nimi holýma rukama bojoval o život a poslal je z baru na smrt pod kulky policistů, když jim neustoupil. Nic jiného, než bojovat holýma rukama mu v Británii ani nezbývá, protože nosit střelné zbraně, ale i pepřáky, nebo nože je pod hrozbou pokuty, nebo vězení zakázané.

"Jděte do prdele!"... "Já jsem Millwall!"...odpověděl jim Roy Lerner, kterého Britové přejmenovali na "Lva z London Bridge" a pro kterého ve sbírce, která stále narůstá, vybrali již více než milion korun. Tento hrdina z lidu si to nepochybně zaslouží. "Seru na vás!"...a vydal se vstříc třem teroristům s noži, zatímco ostatní mohli i díky tomuto hrdinskému, až sebevražednému činu utéci do bezpečí.

Dokázal je za cenu utržených osmi řezných a bodných ran zdržet natolik dlouho, že když byli po svém prohraném a zbabělém souboji nuceni bar opustit, tak byli venku policisty zastřeleni, a že to byla salva. Sláva za to, že tito policisté narozdíl od mnoha svých kolegů mohli být ozbrojeni a své zbraně použili.

Roy Larnere dostal od přátel v nemocnici magazín "Nauč se utíkat", asi proto, že on neutíkal a schovat se nestihl, což by asi stejně neudělal, protože on si vybral třetí možnost a ač neozbrojen, tak s teroristy bojoval. "Na vlastní bezpečnost jsem v tu chvíli nemyslel." "Měl jsem čtyři, nebo pět pint piva." "Nic extra." Roy Lerner skončil pobodán a pořezán na krku, hlavě, hrudi i rukou, ale jeho stav se zlepšuje. "Jsem hrdý na to, co jsem udělal." "Mám řezné rány na ruce a dlaních." "Bodli mě do boku." "Mám ránu na krku, hlavě a kus ucha je pryč." "Ale umřeli blízko mě, což byl jeden z nejlepších pocitů, který jsem kdy měl."

Jen tři dny po této další hrůze v Londýně, který jeho muslimský starosta Sadiq Khan nazývá nejbezpečnějším městem na světě zaútočil kladivem v Paříži další muslimský fanatik ve jménu Alláha. Alžírský džihádista Farid Ikken (40), který zákeřně zaútočil kladivem na policisty u Notre Dame se radikalizoval v nové muslimské domovině ve Švédsku, kde studoval. Jak zvrhle ironická dokáže být integrační migrantská cesta a realita eurounijní totality dokazuje i jeho příklad.

Byl to tak vzorný a schopný student, že ještě ve Švédsku stihl získat novinářské ocenění od EU za článek proti rasismu, když pracoval pro švédská média. Jak moc si svou cenu zasloužil a jak velký bojovník proti rasismu to je dokázal ještě před svým hanebným útokem i videem, kde slíbil věrnost Islámskému státu.

V článku jsem četl, že si EU hřála v jeho případě hada na prsou, ale kolik těch hadů si unie ještě hřeje na svých prsou humanity, která jsou k původním obyvatelům tolik nehumání? Kolik tisíc džihádistů v Evropě je neví nikdo, ale co se ví je to, že jich jsou tisíce a další tisíce potenciálních teroristů dováží lodě neziskovek každý týden.

Petice za ocenění hrdinného Londýňana a fotbalového fanouška Roye Larnera druhým nejvyšším britským řádem za statečnost je již sepsána. Věřím, že Roy Larner by si ocenění George Cross za statečnost z rukou britské královny Alžběty II. v Buckhinghamském paláci zasloužil.

Pokud londýnský FC Millwall hledá nový slogan, tak by to mohlo být......"Jděte do prdele, já jsem Millwall!

Pan předseda Evropské komise Jean-Claude Juncker nám teď při své návštěvě ČR slibuje 600 miliard korun, protože se u nás prý tak chudě žije, výměnou za to, že i zde chce vidět "evropského ducha migrace".

Hmm, tak to si toho ducha migrantského muslimského integračního obohacení klidně nechte i se svými krvavými penězi. Já zde toho ducha evropské migrace určitě nikdy vidět nechci, protože vidím jak muslimští teroristé a fanatici vraždí všude tam, kde tomuto blábolu o duchu evropské migrace a integrace uvěřili, nebo se prostě jenom nechali koupit a své země i své občany zaprodali.......Na závěr si vypůjčím slova britského hrdiny Roye Larnera......

"Jdi do pr...e Junckere."..."My jsme Češi."

Zdroje: Středoevropan: Ve sbírce pro fanouška Millwallu, který se postavil teroristům je již milion (včetně odkazu na sbírku)....Útočník s kladivem z Paříže dostal cenu EU za článek o rasismu......Breitbart: Britich soccer fan stabbed eight times while fighting three knife wielding terorists....EU gave Notre Dame hammer attack jihadi award for writing pro-immigration articles in Sweden.

Autor: Patrik Juda | čtvrtek 8.6.2017 13:09 | karma článku: 35.06 | přečteno: 963x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Osobní

Tereza Ledecká

IQ tykve ?

Jednou v Básnících se Štěpán Šafránek zeptal pana profesora, "Jak člověk pozná, že je blb?" Pamatujete, co mu na to odpověděl? "Chytrej člověk to nepozná nikdy, a blbci je to jedno!" Tak vám přeju, ať nikdy nedojdete poznání...

28.3.2024 v 14:15 | Karma článku: 13.30 | Přečteno: 233 |

Lucie Svobodová

Magor

Přátelé, širší rodina - každý reagoval na mé členství odlišně. Někteří na mě neustále křičeli, že jsem magor. Jiní si to pravděpodobně také mysleli, ale rozhodli se nechat si to pro sebe.

28.3.2024 v 8:59 | Karma článku: 13.08 | Přečteno: 1476 | Diskuse

Vlastík Fürst

Pravopis máš hrozný, ale piš dál!

Jaké máte vzpomínky na svá školní léta? Měli jste také svého oblíbeného učitele - učitelku? Nebo jste dokonce byli platonicky zamilovaní do vaší kantorky - kantora?

27.3.2024 v 14:30 | Karma článku: 22.65 | Přečteno: 471 | Diskuse

Tereza Ledecká

Sněžkolezkyně

My Češi jsme pověstní svými nákupními výpravami do Polska, ale věřte, že na dně Lomniczky nic nekoupíte, a ještě za to draze zaplatíte

20.3.2024 v 23:29 | Karma článku: 10.93 | Přečteno: 297 |

Jiří Kačír

Recenze hry Baldur's Gate 3 a nových pravidel D&D 5E

Baldurs Gate 3 je RPG hra postavená na pravidlech Dungeons & Dragons, konkrétně na jejich nejnovější verzi 5E. Oproti verzím 3.5 a 4.0, které se používaly někdy od roku 2000 až do teď, se ve verzi 5E provedla spousta změn.

17.3.2024 v 13:41 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 68 | Diskuse
Počet článků 233 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2743

Samotář a cestovatel

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...