Lev z London Bridge poslal Alláhovy fanatiky do....někam! Kam poslat pana Junckera?

Lidé oceňují sbírkou hrdinného Londýňana, který zachránil životy ostatních, když se s holýma rukama postavil zbabělým muslimským vrahům s noži. EU také oceňovala. Ocenila fanatika s kladivem z Paříže za článek proti rasismu...

Ramadán Bombatlon bilance po 11. dnech: 46 teroristických útoků ve jménu Islámu a 510 mrtvých.

"Islám, islám, islám, tohle je pro Alláha!".....křičeli v sobotu večer další tři z muslimských vrahů v londýnském baru Black and Blue, když předtím na mostě London Bridge dodávkou a poté s dlouhými noži v barech a ulicích zbaběle a odporně povraždili dalších osm nevinných lidi a padesát jich zranili.......

Dostalo se jim statečné odpovědi od zákazníka baru, věrného a drsného fanouška fotbalového klubu FC Millwall, Roye Lernera (47), ještě před tím, než s nimi holýma rukama bojoval o život a poslal je z baru na smrt pod kulky policistů, když jim neustoupil. Nic jiného, než bojovat holýma rukama mu v Británii ani nezbývá, protože nosit střelné zbraně, ale i pepřáky, nebo nože je pod hrozbou pokuty, nebo vězení zakázané.

"Jděte do prdele!"... "Já jsem Millwall!"...odpověděl jim Roy Lerner, kterého Britové přejmenovali na "Lva z London Bridge" a pro kterého ve sbírce, která stále narůstá, vybrali již více než milion korun. Tento hrdina z lidu si to nepochybně zaslouží. "Seru na vás!"...a vydal se vstříc třem teroristům s noži, zatímco ostatní mohli i díky tomuto hrdinskému, až sebevražednému činu utéci do bezpečí.

Dokázal je za cenu utržených osmi řezných a bodných ran zdržet natolik dlouho, že když byli po svém prohraném a zbabělém souboji nuceni bar opustit, tak byli venku policisty zastřeleni, a že to byla salva. Sláva za to, že tito policisté narozdíl od mnoha svých kolegů mohli být ozbrojeni a své zbraně použili.

Roy Larnere dostal od přátel v nemocnici magazín "Nauč se utíkat", asi proto, že on neutíkal a schovat se nestihl, což by asi stejně neudělal, protože on si vybral třetí možnost a ač neozbrojen, tak s teroristy bojoval. "Na vlastní bezpečnost jsem v tu chvíli nemyslel." "Měl jsem čtyři, nebo pět pint piva." "Nic extra." Roy Lerner skončil pobodán a pořezán na krku, hlavě, hrudi i rukou, ale jeho stav se zlepšuje. "Jsem hrdý na to, co jsem udělal." "Mám řezné rány na ruce a dlaních." "Bodli mě do boku." "Mám ránu na krku, hlavě a kus ucha je pryč." "Ale umřeli blízko mě, což byl jeden z nejlepších pocitů, který jsem kdy měl."

Jen tři dny po této další hrůze v Londýně, který jeho muslimský starosta Sadiq Khan nazývá nejbezpečnějším městem na světě zaútočil kladivem v Paříži další muslimský fanatik ve jménu Alláha. Alžírský džihádista Farid Ikken (40), který zákeřně zaútočil kladivem na policisty u Notre Dame se radikalizoval v nové muslimské domovině ve Švédsku, kde studoval. Jak zvrhle ironická dokáže být integrační migrantská cesta a realita eurounijní totality dokazuje i jeho příklad.

Byl to tak vzorný a schopný student, že ještě ve Švédsku stihl získat novinářské ocenění od EU za článek proti rasismu, když pracoval pro švédská média. Jak moc si svou cenu zasloužil a jak velký bojovník proti rasismu to je dokázal ještě před svým hanebným útokem i videem, kde slíbil věrnost Islámskému státu.

V článku jsem četl, že si EU hřála v jeho případě hada na prsou, ale kolik těch hadů si unie ještě hřeje na svých prsou humanity, která jsou k původním obyvatelům tolik nehumání? Kolik tisíc džihádistů v Evropě je neví nikdo, ale co se ví je to, že jich jsou tisíce a další tisíce potenciálních teroristů dováží lodě neziskovek každý týden.

Petice za ocenění hrdinného Londýňana a fotbalového fanouška Roye Larnera druhým nejvyšším britským řádem za statečnost je již sepsána. Věřím, že Roy Larner by si ocenění George Cross za statečnost z rukou britské královny Alžběty II. v Buckhinghamském paláci zasloužil.

Pokud londýnský FC Millwall hledá nový slogan, tak by to mohlo být......"Jděte do prdele, já jsem Millwall!

Pan předseda Evropské komise Jean-Claude Juncker nám teď při své návštěvě ČR slibuje 600 miliard korun, protože se u nás prý tak chudě žije, výměnou za to, že i zde chce vidět "evropského ducha migrace".

Hmm, tak to si toho ducha migrantského muslimského integračního obohacení klidně nechte i se svými krvavými penězi. Já zde toho ducha evropské migrace určitě nikdy vidět nechci, protože vidím jak muslimští teroristé a fanatici vraždí všude tam, kde tomuto blábolu o duchu evropské migrace a integrace uvěřili, nebo se prostě jenom nechali koupit a své země i své občany zaprodali.......Na závěr si vypůjčím slova britského hrdiny Roye Larnera......

"Jdi do pr...e Junckere."..."My jsme Češi."

 

 

Zdroje: Středoevropan: Ve sbírce pro fanouška Millwallu, který se postavil teroristům je již milion (včetně odkazu na sbírku)....Útočník s kladivem z Paříže dostal cenu EU za článek o rasismu......Breitbart: Britich soccer fan stabbed eight times while fighting three knife wielding terorists....EU gave Notre Dame hammer attack jihadi award for writing pro-immigration articles in Sweden.

Autor: Patrik Juda | čtvrtek 8.6.2017 13:09 | karma článku: 35,06 | přečteno: 963x
  • Další články autora
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik