Zfetujte už ty sobecké xenofoby, ať se doma integrují s migranty a hlavně ať je mají rádi

24. 08. 2017 9:09:11
Sním či bdím? Vrátila se mi snad psychóza? Němečtí vědci potřebují snížit xenofobní sentiment odpůrců migrantů! Kriminalitou a násilím trpící Němci by se nakonec k té lásce mohli proočkovat! Ve Švédsku již z lidí blázny dělají...

To, co jsem četl o výsledcích bádání německých vědců jak potlačit xenofobii mezi občany, kteří uprchlíky tolik nevítají a nemají je až tak moc rádi v původně svých zemích, mi v době téměř každodenních útoků všech těch pomatených jedinců a všech těch teroristických běsů páchaných napříč Evropou, které většinou spojuje vzývání v Alláha, opět vyrazilo dech.

Výzkum, který by se zabýval mírovím soužitím kultur uprostřed rychlé globalizace byl prý dle vědců z univerzit v Bonnu a Lubecku v dnešní době již nezbytný. Cílem výzkumu bylo "snížení xenofobního sentimentu" a podpořit láskyplnou spolupráci s cizinci. "Nikdy v minulosti se lidé nemuseli přizpůsobovat sociálnímu prostředí definovaného takovým množstvím etnické rozmanitosti a kulturní diferenciace."

Ano, samozřejmě, Němci i ostatní Evropané se musí přizpůsobit té etnické rozmanitosti, než je ta rozdílná islámská kultura "sežere" i s jejich zeměmi a ženami. A jak je (ty ovce) přizpůsobit, když mají oči, uši, jsou bílý a nemuslimové? Zfetujme je.

Výsledkem výzkumu univerzitních vědců je použití "hormonu lásky", který v lidech probouzí touhu pomáhat ostatním! Nejúčinější látkou se v experimentu na pouze!!! bílých lidech ukázal údajně hormon oxytocin! Plných 74% našňupaných bílých "xenofobů" i pod vlivem těch "hodných" bílých vítačů, kteří když byli sjetí, tak byli ještě hodnější, zásadně změnilo svůj postoj k migrantům. Je to důvod k radosti? Kolik megatun toho hormonu lásky budou muset vyšňupat muslimové? Tak těch se to netýká kamaráde, na ty se nešahá, na to pozor. Ti jsou asi hodní dost ( ne asi, ale určitě ty blbče ).

Ale oni nejsou, ani kdyby šňupal "lásku" i papež František, který to však možná ani nepotřebuje, když tento týden prohlásil, ať Evropané upřednostní důstojnost migrantů před bezpečností vlastních států! a ať je hlavně nechají žít tam, kde chtějí, i když přišli nelegálně! Amen. Ale zpět z božského a opevněného Vatikánu do smutné a drogami zatím nezkreslené německé reality, která je vůči původním Němcům tolik krutá a netolerantní.

"Tohle už není normální." "Tohle už není normální."...stěžuje si na videu německý občan z Halle, když toto léto ráno v sedm točí video uprostřed sídliště, kde stovky muslimů kulturně obohacují Němce, když vyzývají Alláha na celé město, než si jej jeden z nich všimne, co si je to dovoluje točit. Němec komentoval video i nepublikovatelně, možná, protože si ještě nešňupl, ale Německo bych z videa nepoznal. To obohacení ale ano, protože to poselství je stejné. My se tu teď ráno budeme hlučně modlit a vy všichni ostatní se jděte vyspat třeba do.....

Německo prý není k poznání ani na největších železničních stanicích v zemi, kde se kriminalita dle slov místopředsedy policejní unie Jorga Radeka drasticky zvýšila. Mluvčí německé policejní unie Ernst Walter..... "Na některých železničních stanicích je takový stav, kdy se už občan nemůže cítit bezpečně." Ale bezpečně není v Německu již myslím nikde a pro nikoho. Ani pro babičky, děti, ani v bazénech, na diskotékách, na festivalech, v obchodech, prostě nikde, tedy pokud v tom někde, jako například v Plauenu prostě nezakáží migrantům vstup.

Město, ve kterém se pořádá každou středu taneční večer pro občany, zakázalo po násilných a sexuálních útocích na mladé dívky vstup azylantům. Od zákazu vstupu azylantům se prý bezpečnost velice zlepšila. Tečka. Čtyři muže tmavé pleti, kteří v Dessau před pár dny přímo v centru města znásilnili šedesátiletou paní policie stále hledá.

Když před měsícem migranti sexuálně obtěžovali dívky na festivalu ve Schondorfu, tak policisté jednoho zatkli a byli za to napadeni davem až tisíce lidí a očkovaní asi ještě nebyli, protože začali ve skupinkách demolovat město. Měli nože, pálili rachejtle a stříkali slzný plyn. Policie musela povolat posily z ostatních měst.

Žadatelé o azyl v Německu nejsou bohužel jen ti inženýři, lékaři a vědci. Vlastně pracovní statistiky jsou stejně hrůzné, jako ty kriminální. Z více jak miliónu přivítaných imigrantů od podzimu 2015 si jich zatím našlo práci 10-12%! Asi tři čtvrtiny imigrantů ze Somálska, Eritreje, Iráku a Afghanistánu nemá naprosto žádný doklad o vzdělání. Tato "vzdělanost" platí více jak z poloviny také u Syřanů, Pákistánců a Nigerijců. Často prý užívají drogy i bez vědců, ale vypadá to, že se v nich bouří něco jiného, než ten hodný hormon lásky. Lépe by to však ale určitě popsala například paní Veronika Žilková, co vše se to v těch mladých mužích z exotických krajin vlastně bouří.

Já jen nechápu, že se ve velkém nebouří Němci. Ano, viděl jsem tento týden jak opět Angelu Merkel na volebním mítinku vypískali, ale v průzkumech prý jasně vede. Já to prostě nechápu, pokud je to pravda. Tak Němci si už vykopali hrob, ale bezdětná kancléřka chce pohřbít pokud možno všechny původní Evropany. Potěšit ji může, že syrská rodina v Německu pojmenovala svou narozenou dceru jako Angelu Merkel Muhammed. Tak už má paní kancléřka v Německu druhou takovou holčičku. Je to milé?

Německo je asi ztracené a Švédsko asi také. Žena, která žila v no-go zóně v Malmo vyhledala psychiatra pro svůj strach a hrůzu ze života v islámsky radikalizované části města, která ale oficiálně neexistuje. Možná i proto, že tyto čtvrtě "neexistují", tak ji psychiatr Johan Westernholm diagnostikoval vážnou psychotickou poruchu a naordinoval silná antipsychotika. Nenávistný islám ke všem ostatním nemuslimům asi tedy také neexistuje...( Existují totiž pouze bílý, netolerantní, sobečtí, hnusní a nemuslimští rasisté ).

Komisař EU pro migraci Dmitris Avramopoulos vzkazuje do České republiky..."Aby bylo možné udržet migraci ve Východním středomoří pod kontrolou, je nezbytné, aby Česká republika začala s přesídlováním." "Věřím také, že Česká republika splní svůj právní závazek a projeví solidaritu v rámci EU tím, že přemístí uprchlíky z Itálie a Řecka."

Já chci naopak věřit, že nově zvolení představitelé České republiky projeví solidaritu především a v první řadě se svými vlastními občany a nedopustí, aby byla naše země zničena tou falešnou solidaritou ke všem, kteří se prostě rozhodli, že přijdou do Evropy i s tou svou islámskou mírumilovností, jako přišli do sousedního Německa.

Zdroje: Protiproud(Petr Hájek): Němečtí vědci na to kápli..Odpůrcům migrace hormon lásky! Zahrne ho Brusel do povinného očkování dětí i dospělých...Středoevropan: Imigranti v německém městě obtěžovali dívky a pak zaútočili na policii..V saském městě imigrantům zakázali po násilnostech a sexuálních útocích vstup do klubu..Parlamentí listy: Tak to je pro Němce studená sprcha: Chodí k nim "negramotové"...První zprávy: Paní Merkelová, proč už se doma nemůžeme cítit v bezpečí?

Autor: Patrik Juda | čtvrtek 24.8.2017 9:09 | karma článku: 34.10 | přečteno: 917x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Osobní

Tereza Ledecká

IQ tykve ?

Jednou v Básnících se Štěpán Šafránek zeptal pana profesora, "Jak člověk pozná, že je blb?" Pamatujete, co mu na to odpověděl? "Chytrej člověk to nepozná nikdy, a blbci je to jedno!" Tak vám přeju, ať nikdy nedojdete poznání...

28.3.2024 v 14:15 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 22 |

Lucie Svobodová

Magor

Přátelé, širší rodina - každý reagoval na mé členství odlišně. Někteří na mě neustále křičeli, že jsem magor. Jiní si to pravděpodobně také mysleli, ale rozhodli se nechat si to pro sebe.

28.3.2024 v 8:59 | Karma článku: 10.58 | Přečteno: 802 | Diskuse

Vlastík Fürst

Pravopis máš hrozný, ale piš dál!

Jaké máte vzpomínky na svá školní léta? Měli jste také svého oblíbeného učitele - učitelku? Nebo jste dokonce byli platonicky zamilovaní do vaší kantorky - kantora?

27.3.2024 v 14:30 | Karma článku: 21.79 | Přečteno: 444 | Diskuse

Tereza Ledecká

Sněžkolezkyně

My Češi jsme pověstní svými nákupními výpravami do Polska, ale věřte, že na dně Lomniczky nic nekoupíte, a ještě za to draze zaplatíte

20.3.2024 v 23:29 | Karma článku: 10.91 | Přečteno: 294 |

Jiří Kačír

Recenze hry Baldur's Gate 3 a nových pravidel D&D 5E

Baldurs Gate 3 je RPG hra postavená na pravidlech Dungeons & Dragons, konkrétně na jejich nejnovější verzi 5E. Oproti verzím 3.5 a 4.0, které se používaly někdy od roku 2000 až do teď, se ve verzi 5E provedla spousta změn.

17.3.2024 v 13:41 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 68 | Diskuse
Počet článků 233 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2743

Samotář a cestovatel

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...