V Řecku shodil ženu z útesu a šel do Německa, kde brutálně znásilnil a zavraždil studentku

6. 09. 2017 13:33:06
Fronta před soudem ve Freiburgu a šokovaní přihlížející přelíčení. Údajně mladiství a údajný Afghánec mučil a zavraždil studentku medicíny. Po pátečním znásilnění běžkyně v Lipsku již policie doporučuje ženám běhat pouze v párech.

Děsivé a hrůzné okamžiky musela prožít 19letá studentka medicíny Maria L. před svou smrtí, když se loni v říjnu vracela v noci na kole ze studentského večírku. Její život brutálně ukončil Husajn K, který za přísných bezpečnostních opatření stanul v úterý před soudem ve Freiburgu, kde čekali frontu před budovou nahněvaní Němci. Co se stalo s mou zemí, ptá se německá občanka?

Ač tento migrant Husajn K. původem z Afghanistánu, nebo Íránu, ale určitě brutální psychopat a vrah, na jehož dopadení vybrali němečtí občané ve sbírce asi milión korun jako odměnu za informace k jeho dopadení tvrdil po zadržení policií v prosinci, že je mu 16 let a je nezletilý, znalecké posudky o jeho skutečném věku dopadli jinak. Lhal dle vlastní výpovědi z důvodu, že prý věděl, že s nezletilými se lépe zachází a mohou žít v domově pro mládež. Stihl toho bohužel již dost, tento další migrantský mladík bez doprovodu z válečné zóny. Věřím, že se mu ve vězení, kam může jít na doživotí, dostane zacházení jaké si zaslouží.

Tento muslimský migrant nejprve v roce 2015 připlul do Řecka, kde stihl na Korfu v tom samém roce shodit 20letou ženu z útesu, za což následně dostal desetiletý trest, ale co je neuvěřitelné je to, že byl po několika měsících propuštěn za dobré chování a ještě ten stejný rok na svobodu!! Je to možné? Ano je, protože Marie L. je mrtvá.

Ihned po "odpikání" svého trestu, neboli stále v roce 2015 si to Husajn namířil bez jakýchkoliv dokladů do Německa. A aby to nebylo neuvěřitelné málo, tak v Německu ani nevěděli, že byl v Řecku nedávno odsouzen k původně desetiletému trestu za těžké ublížení na zdraví, protože když porušil podmínku propuštění a nehlásil se řeckým úřadům, tak Řecko ani nevyhlásilo mezinárodní pátrání. Marie možná mohla žít, ale nežije. Více než osudem, že tohoto netvora v Německu potkala, je to ale vítací politikou Angely Merkel, na kterou občas sice přiletí nějaké to rajče, ale která Němcům stále říká, že islám do Německa patří a multikulturalismus je tak úžasný.

A tak Husajn i s úžasně čistým štítem a sám sobě zvolenou identitou chodil v prvních měsících ve Freiburgu do školy, bral heroin, pil a kouřil hašiš, než v říjnu brutálně znásilnil a zavraždil mladou dívku.

Státní zástupce Berger:.."Pachatel chytil kolo za řidítka a začal oběť škrtit." Patrně rychle ztratila vědomí." "Na hrudníku, břiše a vagíně byly objeveny tržné rány a kousance." "Pachatel pronikl do oběti patrně svými prsty a přivodil jí zranění vagíny a konečníku." "Pokud by pachatel nehodil oběť do řeky, Maria L. by ještě dnes žila." "Pachatel zcela záměrně zavraždil člověka, kterého před smrtí navíc týral a mučil a nakonec hodil do řeky." V řece Dreisam ji nalezla ráno mrtvou běžkyně. Ve chvíli, kdy mají být Husajnovi pokládány dotazy ohledně náboženství a sexuální minulosti, tak soudce vyhověl obhajobě a veřejnost musela soudní síň opustit.

Německé ženy by měli možná z bezpečnostních důvodů i opustit od kondičního běhání, protože německá policie po dalším brutálním znásilnění padesátileté běžkyně v Lipsku, které se stalo v pátek, doporučuje ženám, aby běhali v párech. Muž "jižního" typu s tmavými vlasy a neupraveným vousem k ženě přiběhl, popadl ji, zatáhl do pole, kde ji bil do obličeje a brutálně znásilnil.

Lipského starostu Burkharda Junga to pobouřilo, když prý již roky volá po více policistech na ulicích i v parcích. Pobouřeni jsou i němečtí občané, kteří se vyjadřují na sociálních sítích, když se například dotazuje občan, zdali má mít jedna z toho páru i kalašnikov a jedna zoufalá žena se už pouze smutně ptá..."Co se stalo s mou zemí?"

Pokud vyhraje opět volby bezdětná kancléřka Angela Mekelová, tak se asi s Německem nic špatného nestalo a nic zlého se neděje, když ji již poněkolikáté dobrovolně zvolí. V tom případě si asi Němci a Německo svou za mě doslova černou současnost a ještě černější budoucnost zaslouží, ač mi to přijde smutné. Zajímavá mi dnes přišla glosa pana doktora Miroslava Macka, ve které připomněl slova paní kancléřky z roku 2010, že se ukázalo, že vedle sebe nedokáží žít lidé z různých kultur. "Multikulturalismus selhal, ale naprosto selhal"...řekla prý tehdy paní kancléřka.

Zda by byl pro Němce a Evropu lepší asi hlavní kancléřčin protikandidát a sociální demokrat Schulz, toť otázka, ale poté, co kancléřka prohlásila, že islám patří do Německa a multikulturalismus je úžasný, po všem tom teroru a kriminalitě, kterému Němci i díky její vítací politice čelí si říkám, že horší už to být stejně snad ani nemůže.

Co se stalo s Vaší zemí paní Petro S? Vaši politici Vám tu vaši krásnou zemi prodali a natrvalo ji zničili i s vámi původními Němci pod falešnou vlajkou solidarity a humanity k lidem, kteří tu pomoc často berou jako pouhou vaši slabost a často neutekli ani před válkou, ale za lepším a bezpracným životem z vašich daní a sociálních dávek.

Ač nejhorší je za mě zdaleka všechno to násilí páchané na ženách a bezbranných dětech.

Zdroje: Novinky: V Německu soudí migranta, který brutálně znásilnil a zavraždil studentku..Středoevropan: Německá policie neschopná. Po brutálním znásilnění v Lipsku radí ženám, ať běhají v páru..Pl: V Německu pokračuje soud s Afgháncem, který znásilnil a zavraždil studentku. Podrobnosti jsou děsivé..Rukojmí: Glosy Miroslava Macka.

Autor: Patrik Juda | středa 6.9.2017 13:33 | karma článku: 44.24 | přečteno: 3638x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Osobní

Tereza Ledecká

I duše mohou plakat

Někdy potkáte někoho, bez koho už nedokážete žít..., a tak, když vás osud rozdělí a pak následně zase spojí, neváháte ani chviličku... Pro Marušku...

29.3.2024 v 11:16 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 15 |

Tereza Ledecká

IQ tykve ?

Jednou v Básnících se Štěpán Šafránek zeptal pana profesora, "Jak člověk pozná, že je blb?" Pamatujete, co mu na to odpověděl? "Chytrej člověk to nepozná nikdy, a blbci je to jedno!" Tak vám přeju, ať nikdy nedojdete poznání...

28.3.2024 v 14:15 | Karma článku: 13.34 | Přečteno: 240 |

Lucie Svobodová

Magor

Přátelé, širší rodina - každý reagoval na mé členství odlišně. Někteří na mě neustále křičeli, že jsem magor. Jiní si to pravděpodobně také mysleli, ale rozhodli se nechat si to pro sebe.

28.3.2024 v 8:59 | Karma článku: 13.10 | Přečteno: 1490 | Diskuse

Vlastík Fürst

Pravopis máš hrozný, ale piš dál!

Jaké máte vzpomínky na svá školní léta? Měli jste také svého oblíbeného učitele - učitelku? Nebo jste dokonce byli platonicky zamilovaní do vaší kantorky - kantora?

27.3.2024 v 14:30 | Karma článku: 22.65 | Přečteno: 472 | Diskuse

Tereza Ledecká

Sněžkolezkyně

My Češi jsme pověstní svými nákupními výpravami do Polska, ale věřte, že na dně Lomniczky nic nekoupíte, a ještě za to draze zaplatíte

20.3.2024 v 23:29 | Karma článku: 10.93 | Přečteno: 297 |
Počet článků 233 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2743

Samotář a cestovatel

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...