Magické kyvadélko Petra Cibulky a černé mraky nad Evropou, které ale prý vyprší až v Rusku

Protiruský bojovník dostal prostor v ČT a padala tajemná slova. Jsme ve 3. světové válce. Všichni politici a většina novinářů jsou z KGB, nebo gayové. Potraviny nebudou. Neprší a může za to Rusko. Čeká nás kanibalismus a hladomor.

Různé spiklenecké teorie si někdy rád přečtu, či poslechnu a některé mi i pobaví. Možná jsou i slova pana Cibulky pravdivá, ale uvěřit jim prostě nedokáži. On před kamerami ale působil, že svým slovům skutečně a zcela odhodlaně věří.

Český aktivista a novinář Petr Cibulka (1950) byl i se svým kouzelným kyvadlem dnes hostem Politického spektra na ČT24. "Vše jsou pouze kouřové clony a každé volby jsou zfalšované." "Za vším hledej ruské fízly." "Nenechme se chytit do ruského lasa, které proti nám vede klimatickou a hybridní válku." Na mnoha různých teoriích může něco určitě být, ale přišlo mi, že je pan Cibulka Ruskem doslova posedlý a za mě působil s tím magickým artiklem v rukou až bizarně.

Podle pana Petra Cibulky, předsedy strany Volte Pravý Blok www. cibulka. net, který byl jedním ze signatářů Charty 77 a také byl za minulého režimu opakovaně vězněn, žijeme v probíhající 3. světové hybridní válce 2011-2038 s Ruskem. Pan Cibulka je rozhodnut a připraven porazit rychle, snadně a levně Rusko. A jak? I s pomocí svého kouzelného kyvadla.

Trochu netypický název strany zvolil pan Cibulka pro současnou cenzuru v masmédiích, která trvá dlouhá desetiletí, aby ji tak překonal a lidé se vůbec dozvěděli o jeho programu a hodnotách. "To je jediná šance jak porazit cenzuru." "Vládnoucí fízlokracie KGB a gayů, což jsou všichni politici a většina novinářů zlikvidovali naše stránky." Ruských fízlů v Bruselu se chce zbavit pan Cibulka siderickým informačním kyvadlem, ať je prý na ně vidět, protože jinak to nepřežijeme.

Pan Cibulka sám od sebe zmínil i psychiatrickou léčebnu, která se mi během jeho vystoupení také vybavila, ale opět především v souvislosti s Ruskem, kde prý programují vraždící maniaky, což jsme prý zažili i u nás, ale děje se to všude na západě. K potravinám se pan Cibulka vyjádřil tak, že nebudou. "Nostradamus prorokoval, že Evropu čeká genocidní hladomor a kanibalismus." "Nad ČR táhnou černé mraky od Atlantiku, které ale vyprší až nad Ruskem!" "Česká armáda si musí chemickými prostředky vynutit vypršení vody nad ČR, nebo nad Evropou, protože jinak se z toho nevyhrabeme."

Minulý rok prohlásil pan Cibulka, že proti nám vede Rusko již čtyři roky klimatickou válku a proto tu už čtyři roky neprší! V nedávném rozhovoru prohlásil pro změnu, že také všichni současní prezidentští kandidáti bez výjimky jsou v rukou Ruska.

Pana Cibulky si určitě vážím za jeho hrdinný boj proti okupaci Československa a komunistickému režimu, za což byl perzekuován. Dle pana Cibulky byl ale velice podezřelý ze spolupráce s KGB i například Václav Havel. Nejsem konspiračním teoretikem a vše je asi možné, ač například tato teorie mi příliš smysl nedává. Čím mě pan Cibulka však doslova zklamal je to, že když v polistopadovém období zveřejnil seznam agentů Stb, tak do nich nezařadil svou vlastní maminku, která spolupracovala pod krycím jménem Alžběta.

Samozřejmě, že láska k matce a touha ji chránit je zcela pochopitelná, přirozená a pan Cibulka toto opomenutí v seznamu komentoval slovy, že jeho matka byla politickou vězenkyní, narozdíl od fízlů, kteří na ni donášeli. Pan Cibulka se o tom bavit nechtěl a bylo mu z toho na blití. Ale ptám se tedy kolik jiných spolupracovníků Stb zveřejnil a kolik z nich jich bylo stejně jako jeho maminka vlastně politickými vězni, kteří byli ke spolupráci donuceni? Buď měl tedy zveřejnit všechny a nebo nikoho. Ale on zveřejnil jenom toho, koho sám uznal za vhodného. Bylo to správné? Za mě ne, protože tím možná mnoha lidem nespravedlivě ublížil.

Pan Cibulka by nejraději viděl agenta s krycím jménem Bureš za mřížemi, ale soud rozhodl, že Andrej Babiš s Stb nespolupracoval. Myslet si může samozřejmě každý co chce, ale ač nejsem voličem pana Babiše a hnutí Ano 2011, tak presumci neviny ctím a vždy budu. Jedním z diskutujících byl i prezidentský kandidát Petr Hannig ze strany Rozumní. Je  on agentem KGB? Spolupracují skutečně všichni politici s ruskými tajnými službami? Myslím, že ne.

Myslím, že hysterie pana Cibulky z Ruska je přehnaná a nepravdivá. Že jsou všichni politici napojeni na KGB, nebo jsou gayové mi přijde skutečně jako výplod z nějaké roztočené virgule. Pro někoho jsou největším nebezpečím agenti CIA a pro někoho agenti KGB. Za mě si tyto dvě světové velmoci za vměšování se do záležitostí jiných zemí nemají příliš co vyčítat.

Například já se nejvíce obávám jiných černých mraků nad Evropou a nic více bych si nepřál, než aby se "vypršely" již nad Afrikou.

 

 

Zdroje: ČT24: Politické spektrum(7.10.)...Expres: Aktivista Petr Cibulka má jasno: V Česku 4 roky neprší a může za to Rusko...Idnes: Matku ze seznamů Petr Cibulka vyškrtl.

Autor: Patrik Juda | sobota 7.10.2017 20:33 | karma článku: 37,61 | přečteno: 1832x