Studentka byla znásilněna v muslimské části Londýna třikrát během jediné hodiny.

14. 10. 2017 18:14:18
Další skandál z Británie. Londýnská policie žádá veřejnost o pomoc. Možná až pět mužů během jediné hodiny na třech různých místech v muslimské čtvrti Londýna znásilnilo neopatrnou a asi omámenou studentku vracející se z večírku...

Detektiv inspektorka Suzanne Jordan z londýnského policejního oddělení, které je zaměřeno na vyšetřování zneužívání dětí a závažných sexuálních deliktů je zděšena a pobouřena případem dalšího hromadného znásilnění mladé studentky, ke kterému došlo poslední víkend v září. Policie zveřejnila záběry až nyní. "Je to hrůzné několikanásobné sexuální napadení mladé ženy, která se jednoduše a pouze vracela domů z večírku."...Suzanne Jordan

Za hloupost, neopatrnost a možné alkoholové, či drogové omámení, které však zatím stále nebylo testy prokázáno si asi sedmnáctiletá studentka z Londýna může sama, ale ta zbylá část jejího příběhu? Barbarské a nelidské.

Dívka vracející se sama z večírku mezi přáteli v londýnské čtvrti Tower Hamlets byla napřed znásilněna jedním mužem o pár minut druhým a necelou hodinu po prvním útoku pravděpodobně třemi dalšími muži.

První útok se odehrál ještě těsně před páteční půlnocí a útočník není na kamerách díky tmavému oblečení a kšiltovce příliš k poznání. Tento první "muž" odtáhl dívku na Cambridge Heath Road ve čtvrti, kde tvoří původní Britové jen třetinu obyvatel do vchodu jednoho z domů. Na místě prvního sexuálního útoku se našlo dívčino vrchní oblečení. Jen o pár minut později se nebohá dívka ocitla o jednu ulici dále v Mint Street a na kamerách je vidět vousatý snědý muž vedoucí kolo, který ji sleduje a po chvíli dohání.

Policisté jej považují za druhého sexuálního útočníka, protože po setkání s ním se dívka objevuje na kamerách o dvě ulice dále v Corfield Street, kde měla již to ještě zbylé oblečení zcela roztrhané. V této ulici při své cestě hrůzy si znebožené dívky všimnou další dva, ale možná až tři muži. Ti ji odtáhli mezi auta, kde byla během necelé hodiny znásilněna potřetí a také později nalezena. Dívka měla štestí, že si ji ležící na zemi mezi zaparkovanými automobily všiml kolemjdoucí, který ji díky Bohu naštěstí neznásilnil počtvrté, ale naopak ji zachránil a zalarmoval policii.

Zní to asi ode mne velmi cynicky, že ji muž neznásilnil počtvrté, ale je to asi měsíc, co jsem četl, jak patnáctiletá a znásilněná dívka v Birminghamu na vlakovém nádraží chtěla vyhledat pomoc a vyběhla na ulici, aby zastavila projíždějící auto. Měla hrozivou smůlu, protože jedno auto sice ihned zastavilo a řidič ji přislíbil pomoc, ale jakmile nasedla k neznámému muži do auta, tak on ji znásilnil podruhé.

Oba tyto sexuální násilníky popsala britská policie jako muže asijského vzhledu a zděšený vrchní inspektor dopravní policie Tony Fitzpatrick komentoval prožitek dívenky jako hrozné utrpení..."Bylo to pro mladou dívku hrozné utrpení a nyní s ní pracují speciálně vycvičení strážníci." "Děláme vše proto, abychom útočníky našli a učinili spravedlnosti za dost." Zatím jsem stále bohužel nikde nečetl, že by byly již tyto další dvě kreatury dopadeny.

Podle policie, která zveřejnila záznamy z kamer s prosbou o pomoc veřejnost, jsou policisté přesvědčeni, že mezi třemi útoky v muslimské čtvrti Londýna není spojení a sedmnáctiletá studentka prostě byla znásilněna každým, koho v této čtvrti potkala. Pod článkem se objevili reakce pobouřených Britů z nichž ty publikovatelné znějí jako, že nemocná Británie je zlomena, když ulice ovládají kriminální živly, nebo se čtenář jen prostě ptá, co se stalo s naším světem? Čtenáři se samozřejmě a pochopitelně také pozastavují nad riskantní a nezodpovědnou noční trasou mladé dívky, kterou zvolila a navíc zcela sama.

Jistě. To bylo první, co mě napadlo, proč samotinká dívka jde v noci touto nebezpečnou čtvrtí? To, že nemusela po páteční oslavě s přáteli být v ideální kondici se nabízí, ale že ji nikdo nedoprovázel, či proč si raději nevzala taxi, ať by stálo, co by stálo, tak toho asi bude litovat mladá studentka po zbytek života.

Ale potom je zde také ta smutná možnost, že prostě tato mladá dívka uvěřila všem těm multikulturalistickým blábolům a prostě ji tato možnost ani nenapadla, když ten pan muslimský starosta Londýna Sadiq Khan tak rád zdůrazňuje, že Londýn je tím nejbezpečnějším městem na světě.

A tu o červené karkulce znáte? Chudáci všechny ženy a všechny děti všude tam, kde tuto "mírumilovnost a bezpečnost" dopustí. Chudáci všechny ženy a děti tam, kde dopustí muslimské čtvrti s jejich vlastními pravidly. Ale v každé zemi jsou někdy volby a lidé sami rozhodují o své budoucnosti.

I u nás již brzy budou.

Zdroje:Mailonline: Girl, 17, was drugged and seriously sexually assaulted as three different men attacked her in one hour as she walked home after a night out...Středoevropan: Dívka byla v londýnské muslimské čtvrti během hodiny třikrát znásilněna..Lidovky: Znásilněná dívka hledala pomoc u projíždějícího řidiče. Ten ji znásilnil také.

Autor: Patrik Juda | sobota 14.10.2017 18:14 | karma článku: 41.54 | přečteno: 2770x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Osobní

Tereza Ledecká

I duše mohou plakat

Někdy potkáte někoho, bez koho už nedokážete žít..., a tak, když vás osud rozdělí a pak následně zase spojí, neváháte ani chviličku... Pro Marušku...

29.3.2024 v 11:16 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 52 |

Tereza Ledecká

IQ tykve ?

Jednou v Básnících se Štěpán Šafránek zeptal pana profesora, "Jak člověk pozná, že je blb?" Pamatujete, co mu na to odpověděl? "Chytrej člověk to nepozná nikdy, a blbci je to jedno!" Tak vám přeju, ať nikdy nedojdete poznání...

28.3.2024 v 14:15 | Karma článku: 13.65 | Přečteno: 243 |

Lucie Svobodová

Magor

Přátelé, širší rodina - každý reagoval na mé členství odlišně. Někteří na mě neustále křičeli, že jsem magor. Jiní si to pravděpodobně také mysleli, ale rozhodli se nechat si to pro sebe.

28.3.2024 v 8:59 | Karma článku: 13.40 | Přečteno: 1493 | Diskuse

Vlastík Fürst

Pravopis máš hrozný, ale piš dál!

Jaké máte vzpomínky na svá školní léta? Měli jste také svého oblíbeného učitele - učitelku? Nebo jste dokonce byli platonicky zamilovaní do vaší kantorky - kantora?

27.3.2024 v 14:30 | Karma článku: 22.66 | Přečteno: 474 | Diskuse

Tereza Ledecká

Sněžkolezkyně

My Češi jsme pověstní svými nákupními výpravami do Polska, ale věřte, že na dně Lomniczky nic nekoupíte, a ještě za to draze zaplatíte

20.3.2024 v 23:29 | Karma článku: 10.93 | Přečteno: 297 |
Počet článků 233 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2743

Samotář a cestovatel

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...