V Šílené Británii zakázali studentkám nosit sukně. Už pouze kalhoty vy nestoudnice!

2. 07. 2018 8:03:17
Rodičům se už vaří krev v žilách. Genderová hysterie oblékne od září v nejméně čtyřiceti britských školách studentky do kalhot. Osmileté holky smějí sukně ještě rok a feministická profesorka z Cambridge přišla na univerzitu nahá!

Genderovým šílenství napadená Velká Británie je asi na hlavu postavená, ale určitě musí být s rozumem v koncích jako ta Bridget Jones. Co je správného na tom nutit dívkám pouze kalhoty?

Už nevím, ale přijde mi, že téměř vše co čtu z Británie ohledně "genderové neutrality" je nenormální, zvrácené, nesmyslné až směšné. Jsou kalhoty pro holky skutečně neutrální? Jsou skutečně neutrální sukně pro chlapce? Tak jsem z toho trochu zpátečnický jelen.

Nejméně čtyřicet škol v Británii mění od září přístup k oblékání studentů a další školy o tom jednají. Dívenkám na školách nově zakázali nosit sukně, jinde pro změnu klukům zakazují kraťasy a krom kalhot mohou mít pouze sukně a feministická profesorka ekonomie z Cambridgské univerzity přišla na slavností večeři v prostorách slavné univerzity pro jistotu nahá, aby prý upozornila společnost, že se ženy nahé neostýchají. Paní profesorka se určitě neostýchá.

Na škole v Lewesu ve východním Sussexu dívkám sukně zakázali údajně pouze proto, protože se žáci ptali, proč mají holky a kluci něco jiného. Než jim tedy asi "hrůzně a staromódně" vysvětlovat, že kluci jsou kluci a holky jsou holky, tak budou mít kalhoty raději všichni. Tečka.

Na střední škole Woodhey pro změnu uznali sukně jako nedůstojné, trapné a ponižující, protože prý dívky někdy sedí na schodech školy.

V Bradfordu několik škol s vysokým počtem muslimských studentů zakázalo nosit holkám sukně, protože jsou prostě příliš necudné. Pouze v kalhotách budou studentky chodit ještě na většině škol v Ipswich, Leedsu a v Grimsby. Na Whitefieldské škole začne platit zákaz sukní pro dívky od září s tím, že ty ve věku osm až jedenáct let je mohou nosit ještě jeden rok a ty sedmileté se to v září dozvědí, kolik holčičího času v sukních jim ještě zbývá.

Na Rawlett School ve Staffordshire pro změnu zakázali dívkám v rámci "nehtové legislativy" nehty delší než 1,5 cm a nalakované je smějí mít maximálně bezbarvým lakem. Vzrušující to barevná Británie.

Reakce čtenářů a rodičů byly opět bouřlivé...

"LGBT konečně ovládli naše školy." "Matou děti a vyplachují jim mozek." "Vaří se mi krev." "Mě také." "Totálně smutné a žalostné." "Vymýváním mozků je nutíte popírat své pohlaví." "Rodiče, pošlete je do ......." "Jakou hromadu odpadu to zase schválili?" "Stáváme se podivnou zemí." "Absurdní." "Je to diktatura a diskriminace." "Je to celé bizarní."

Z Británie čtu pro mě velmi nepochopitelné věci, ať se již jedná o svobodu slova, která však platí pouze pro někoho, nebo o tom, že Londýn zasažený nebývalou kriminalitou je tím nejbezpečnějším městem světa, ale asi nejhorší mi přijde ten útok na školy a děti těmi novými hodnotami a falešným bojem proti diskriminaci. Diskriminované jsou právě ty dívky, které nemohou jít v sukni. Diskriminovaní jsou právě ti chlapci, kteří nemohou mít šortky, ale mají nosit sukně.

Namísto těhotných žen už mají v Británii těhotné lidi, aby se snad necítili transsexuálové poškozeni. V metru už neuslyšíte dobré ráno dámy a pánové, ale bezbarvé dobré ráno všichni. Slova a výrazy se nahrazují politicky korektními nesmysli, hlavně aby se snad někdo neurazil. V některých městech ubývá i původního obyvatelstva. Diskriminace přirozenosti dostala v Británii obludný rozměr a i naprosto nevinný obrázek ženy s dítětem na nákupním vozíku v Tescu je sexistický skandál a genderový předsudek, protože nenakupují přeci pouze ženy a tento genderový apartheid prý musí Tesco zastavit. Tesco již obrázky vyměnilo za nový, genderově neutrální design.

Z videí, kde například v Británii odvedou policisté muže, protože čte na ulici z Bible, nebo si naopak dojdou pro starší dámu až domů jenom proto, že si dovolila policistům postěžovat na k Aláhu se modlící spoluobčany v londýnském Hyde Parku, kde se ale "nikdo" modlit nesmí je mi smutno, ale najdou se i veselé historky z Británie. Minimálně mě ta následující pobavila, ač pointa mi unikla.

Známá profesorka a feministická bojovnice z Cambridgské univerzity Dr. Victoria Bateman přišla na slavnostní večeři na univerzitní půdě nahá a ač tvrdí, že byla oblečena v poslední módě feministek (FeministFashion), tak tam přišla prostě nahá. Ty britské dívky v tom ale musí mít pořádný maglajz, když ony nesmí mít ani tu sukni, ale význačná profesorka ze slavné univerzity jde na slavnostní večeři nahá. A ještě se podivovala nad kritikou, které se jí dostalo od ostatních žen?

Jak tím podpořila feministky v boji za jejich práva jsem sice nepochopil, ale chápat Velkou Británii současnosti se už ani nechci snažit.

Maminky a tatínkové, nenechte ze svých dětí vyrůst liberální šílence.

Je to celé bizarní.

Zdroje: Mirror: Dozen of schools ban girls for wearing skirts in move towards gender neutral uniform policy.......Schools measures pupils fingernails and bans them ffrom growing longer than half and inch...Echo: Nastávající matky už se neříká. V Británii jsou to těhotní lidé..Twitter: Victoria Bateman ( nikoliv Victoria Beckham bohužel)..Expres: Genderové šílenství v Británii. Tesco předělává vozíky, byly sexistické..Idnes: Londýnské metro již nebude zdravit Dámy a Pány, ale genderově neutrální dav..

Autor: Patrik Juda | pondělí 2.7.2018 8:03 | karma článku: 42.95 | přečteno: 3300x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Osobní

Tereza Ledecká

I duše mohou plakat

Někdy potkáte někoho, bez koho už nedokážete žít..., a tak, když vás osud rozdělí a pak následně zase spojí, neváháte ani chviličku... Pro Marušku...

29.3.2024 v 11:16 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 61 |

Tereza Ledecká

IQ tykve ?

Jednou v Básnících se Štěpán Šafránek zeptal pana profesora, "Jak člověk pozná, že je blb?" Pamatujete, co mu na to odpověděl? "Chytrej člověk to nepozná nikdy, a blbci je to jedno!" Tak vám přeju, ať nikdy nedojdete poznání...

28.3.2024 v 14:15 | Karma článku: 13.65 | Přečteno: 244 |

Lucie Svobodová

Magor

Přátelé, širší rodina - každý reagoval na mé členství odlišně. Někteří na mě neustále křičeli, že jsem magor. Jiní si to pravděpodobně také mysleli, ale rozhodli se nechat si to pro sebe.

28.3.2024 v 8:59 | Karma článku: 13.69 | Přečteno: 1497 | Diskuse

Vlastík Fürst

Pravopis máš hrozný, ale piš dál!

Jaké máte vzpomínky na svá školní léta? Měli jste také svého oblíbeného učitele - učitelku? Nebo jste dokonce byli platonicky zamilovaní do vaší kantorky - kantora?

27.3.2024 v 14:30 | Karma článku: 22.66 | Přečteno: 474 | Diskuse

Tereza Ledecká

Sněžkolezkyně

My Češi jsme pověstní svými nákupními výpravami do Polska, ale věřte, že na dně Lomniczky nic nekoupíte, a ještě za to draze zaplatíte

20.3.2024 v 23:29 | Karma článku: 10.93 | Přečteno: 297 |
Počet článků 233 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2743

Samotář a cestovatel

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...