Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Sebereme vám vaše děti aneb svoboda projevu v Německu současnosti

Už nesdílejte ani ta historická fakta. Otevřené názory pouze v soukromí. Úřady vás sledují, posuzují a nařizují. Šikana a totalita nové doby? Je patriotismus sprosté slovo? Migrace je tabu, ale záškoláctví je povoleno. Blázinec...

Skandální výsledky průzkumu zveřejnil Německý Institut pro veřejné mínění. Žijeme v době bláznů a šílenců?

Po přijetí zákona o cenzuře v roce 2018 jsou v Německu tabu již i historická fakta a šrouby svobody jsou utažené téměř na maximum. Úřady stále více a více nařizují, co lidé říkat smějí a co nesmějí. O závažném vývoji v zemi neprobíhá diskuse a postoje a obavy občanů nejsou brány vážně. Za kritiku vládní migrační politiky jsou lidé už i trestně stíháni. Zachrání Německo záškolačka Greta na svém klimatickém tour po Evropě?

Z výsledků výzkumu vyplívá, že mezi blízkými přáteli si dovolí mluvit upřímně a otevřeně 59% Němců, ale na veřejnosti jen 18%. Dvě třetiny občanů jsou přesvědčeny, že dnes musí být v Německu člověk velmi, velmi opatrný ohledně témat, protože některá jsou prý velice citlivá a přípustné jsou pouze některé názory ohledně těchto citlivých témat. Jedním z nejcitlivějších je pro většinu respondentů problematika uprchlíků, islámu a muslumů. 71% Němců si myslí, že na toto téma musíte mluvit velmi obezřetně. Nebo raději vůbec, že?

Říkám si, že obezřetnost a citlivost jsou jedna věc, ale odsoudit novináře jen proto, že sdílel historickou fotografii Velkého jeruzalémského muftího Mohameda Amína al- Husajního potřásajícího si rukou s nacistickým pohlavárem v Berlíně (1941), ač byl odvolacím soudem později očištěn je velká výstraha a hrozba! Demagogie a faleš. To chtějí Němci už i popírat historii a překreslit ji dle těch dnešních korektních a multikulturalistických hodnot? Z Německa jde opět strach.

O čem můžete v Německu v klidu psát a bez obav mluvit i na veřejnosti jsou témata o klimatu, rovných právech, nebo nezaměstnanosti. Musím se smát tomu klimatu, protože zrovna včera byla v Německu ta slavná záškolačka Greta a dle paní kancléřky Merkelové právě ona přiměla německou vládu zrychlit boj proti změnám klimatu.

Tak to německé vládě gratuluji, ale když si díky masovému záškoláctví inspirovaného Gretou jedna škola z Mannheimu dovolila pokutovat rodiny čtyř záškoláků částkou 88 eur, tak to úřady zrušily a nátlaková shromáždění mohou od podzimu vesele pokračovat dál, protože si myslím, že si tito mladí klimatičtí bojovníci protesty pošetří až na nový školní rok.

Mimochodem mladá Greta dnes dostane ocenění ve Francii a se svými otázkami života a smrti a s tím jak zahránit Svět vystoupí i v parlamentu. Třeba přiměje i francouzskou vládu k tomu zrychlenému boji, bohužel ne k boji proti nezvládnuté migraci, ale proti klimatickým změnám. Paříž dále ocenila pašeračku lidí Racketteovou medailí a její neziskovce poděkovala sumou 100.000 euro za záchranu uprchlíků z peněz daňových poplatníků! Tak teď nevím, jestli je větší blázinec Berlín, nebo Paříž, ale zpět do toho německého.

Patriotismus je v Německu citlivé téma pro 41% Němců a obávají se cejchu extrémního pravičáka, kdybi se snad projevili jako vlastenci. Politici stejně tak, nechtějí li čelit osobním útokům. Myslím, že většině německých politiků se to daří skvěle a dokud budou zarputile podporovat evropskou integraci a globalizovanou ekonomiku, tak se nemusí ničeho bát. Snad možná jen svých občanů jednoho dne. Svobodně se můžete vyjádřit již pouze v soukromí, myslí si 35% Němců.

Většině Němců (71%) to už leze na nervy! Tomu se skutečně divit nelze. Vybavuje se mi text K. Kryla...zakázali zpívat a bylo jim to málo, tak poručili dětem, modlit se jak si přálo veličenstvo Kat ( bruselská šlechta).

Východní Němci jsou nespokojenější ještě více nežli zbytek Německa, protože mají stále živé vzpomínky na totalitní šikanování komunistického aparátu. Není současné Německo také již pomalu totalitní zemí?

Když němečtí manželé založili fb skupinu, která kritizovala migraci, tak on dosta 9 měsíců s tím, že pokud se objeví znovu před soudcem, skončí ve vězení a manželka dostala pokutu cca 30.000 korun. Co mi však přijde 100 krát horší a nejhorší je to, že vám v Německu za sdílené a údajné xenofobní názory mohou odebrat i děti!!! V lepším případě vám domu pošlou "vychovatele", aby hlídal vaši konverzaci a případně pro blaho a dobro dítěte ve jménu té nové doby i zasáhl!!

Přijde mi to děsivé. Ne, ono je to děsivé. Ten Orwell měl asi v té odporné vizi 1984 pravdu. Pamatuji jak mi bylo po zhlédnutí filmu špatně a podruhé ho vidět určitě nechci, ale mám čím dál více větší dojem, že jinak to už skončit ani nemůže.

"Držte hubu a krok, nebo říkejte to, co chceme slyšet o multikulturalismu, přínosech migrace a rozmanitosti, nebo vám sebereme děti." Kde to žijí ti Němci?

Podle britského zpěváka Morrisseyho žijeme v době idiotů. Prohlásil to poté, co mu byly z vlaků a stanic v Liverpoolu a okolí odstraněny plakáty propagující jeho nové album, a to proto, že byl v USA v tv pořadu Tonight Show s odznakem pravicové strany For Britain. Svoboda jako řemen všude kam se podívám a tuto pro mě nepřirozenou, zhoubnou a prolhanou dobu bych asi lépe nevystihl, ale již to slovo raději psát znovu nebudu.

A protože v německých volbách výrazně uspěli Zelení, tak myslím, že Německu již bohužel nepomůže nikdo a nic. Je mi to líto.

 

Zdroje: Gatestone Institute: Judith Bergman: Německo: šokující autocenzura.....Echo24: Otázka života a smrti...Pl: Vezmou za vděk i Českem, varuje před migranty profesor od Klause mladšího..

Autor: Patrik Juda | neděle 21.7.2019 20:12 | karma článku: 41,13 | přečteno: 1797x
  • Další články autora

Patrik Juda

Hrůzné počty útoků kyselinou v Británii, Itálie nás chce trestat a ČR pošle stamiliony

Premiér Itálie Conte by chtěl trestat země, které odmítají migranty, protože jeho nová vláda je chce přerozdělovat. Británie a rekordní počet útoků kyselinou. Česko pošle stamiliony Africe a Piráti u nás ruší linku pro vozíčkáře..

13.9.2019 v 20:36 | Karma: 26,43 | Přečteno: 425x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Cirkus v Británii: Na studentky v sukních povolána policie. A co vymysleli naši Piráti?

Rodiče i studenti v Susssexu protestují a mají proč. Škola zakázala sukně. Naši Piráti vymysleli jak udělá maturitu každý i s nula body! Kdo všechno jsou ti architekti novodobé tyranie? Václav Klaus mladší byl dnes hostem Výzvy...

9.9.2019 v 20:09 | Karma: 41,40 | Přečteno: 2339x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Jan Hrušínský o Češích, kteří přišli k soše maršála Koněva.

Panu Hrušínskému prý přetekl pohár a promluvil o stalinistech a neonacistech, kteří se sešly u sochy maršála Koněva. Je to prý největší úpadek morálky, řekl pán, který odsuzuje dotace, ale saje jako pijavice a mluví jako hulvát...

7.9.2019 v 7:03 | Karma: 44,72 | Přečteno: 3893x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Švédsko je ve válce a zodpovědní jsou politici. Nepěkné rekordy, ale premiér by oslavoval

Premiér chce slavit jak se Švédové starají jeden o druhého, ale zároveň i vychází manuál pro občany, jak přežít pracovní den. Švédsko dnes. Kalašnikovy, bombové útoky a počet střelby stoupl o 100%. Soudy a společnost si neví rady.

5.9.2019 v 8:47 | Karma: 40,76 | Přečteno: 1860x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Každotýdenních 168 hodin fake news Nory Fridrichové a tvrdá drezúra diváků za naše peníze.

Objektivní ČT? Ha. Tahle země prý není pro mladý a tak by se dle paní Nory měli lidem 40+ zaplatit letenky do zemí mimo EU. Mladí vyjdou opět do ulic. ČT slaví a podporuje. Kdy už z veřejnoprávní obrazovky někam odletí paní Nora?

2.9.2019 v 1:26 | Karma: 42,78 | Přečteno: 2358x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Vrah hodil tělo ubodaného muže do žumpy, tam tlelo dva měsíce. Dostal 20 let

25. dubna 2024,  aktualizováno  12:44

Krajský soud v Ostravě poslal na dvacet let do vězení 62letého Karla Machalu za to, že předloni v...

Rakety ATACMS jsou stěžejní, ale Rusové se mohli připravit, míní analytici

25. dubna 2024  11:30,  aktualizováno  12:42

Rakety dlouhého doletu ATACMS, které USA poskytly Ukrajině, by mohly oslabit ruskou logistiku a...

Prokletím očkování možná je, že chrání proti smrtelným chorobám, míní Válek

25. dubna 2024  11:30,  aktualizováno  12:42

Přímý přenos V Česku stále rapidně přibývá případů černého kašle. Jednou z cest, jak se proti nemoci chránit, je...

„Není podstatné být vidět, ale mít výsledky.“ Politici reagují na konec ministryně

25. dubna 2024  10:46,  aktualizováno  12:41

O demisi ministryně pro vědu, výzkum a inovace Heleny Langšádlové (TOP 09) byl premiér Petr Fiala...

  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik