Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Uprchlíci z Afriky migrují za statisícové sumy přes půl zeměkoule do Mexika

Politika Salviniho možná začíná fungovat. Milionáři z "chatrčí" mají novou trasu do Nového světa, kde však pan Trump staví plot. Svět začíná být méně humánní, stýská si Lékař bez hranic, protože prý ty migranty zachraňovat musíme.

Italským senátem prošel před pár dny přísný zákon o bezpečnosti a migraci z pera šéfa vládnoucí pravicové strany Liga Severu a italského ministra vnitra Mattea Salviniho. Ač Lékaři bez hranic a jiné neziskové organizace posílají k Libyjským břehům stále další a další záchranou flotilu, protože je to prý jejich poslání, stojí to za to a musíme být humánní, tak italská vláda hodlá dávat pokutu půl milionu euro kapitánům lodí, které zamíří bez povolení do italských vod a tyto pašerácké lodě mohou být i zabaveny. V průzkumech volebních preferencí Liga v Itálii jasně vede, když by ji volilo 39% voličů.

Také bych ji volil být Ital. Zákon byl přijat jednoznačně (160 pro,57proti) a ministr Salvini má nyní větší pravomoci. Zákon je namířen proti lodím nevládních organizací, které migranty naložené u Libye nelegálně do Itálie dovážejí. Italové už té dobroty, humanismu a citového vydírání mají prostě dost a plujte si s nimi kam chcete, když je v tom migrování tolik podporujete a pašeráky lidí také.

Včera jsem četl o nové trase migrace, která ale určitě není určena pto ty nejchudší z uprchlíků. Vlastně naopak. Za svým americkým snem migranti putují přes půl světa do Mexika, nebo jižní Ameriky a stojí je to asi 690.000 korun (30.000$)!! Že se rozhodli zrovna pro Spojené Státy, kde se staví zeď a i prezident Trump migrační zákony hodlá zpřísnit, již se tak i dějě a migranty nevítá, protože to svým voličům slíbil, mě trochu překvapilo, ale ta suma, kterou na to mají mě překvapila více než trochu.

V Mexiku stoupl počet afrických migrantů od počátku července na trojnásobek. S ohledem na tu pro mě velkou sumu si říkám, že ti vědci, doktoři a raketový inženýři  tedy asi všichni migrují do USA. Dle příběhu 23 letého Eritrejce, který přijel do Ugandy z Etiopie, stejně jako dalších 200.000 jeho spoluobčanů, aby mohl odletět z této země do Ameriky, si říkám, kde na to vzal. To musí mít v Eritreji asi lidé obrovské příjmy, když si tak mlád již tolik ušetřil a přitom tady pořád jen slyším, jaká je tam hrůza a chudoba. Spíše bych ale tipoval, že v jeho věku může takovými penězi disponovat spíše drogový dealer, terorista, obchodník se zbraněmi, nebo pašerák lidí. A hlavně není zdaleka sám, kdo je takto finančně úspěšný a přesto chce být azylantem na druhém konci světa. Myslím, že za Trumpa nebude.

Vsadil bych si na to poslední, protože pašování lidí se stalo světovým byznysem a neziskovky to moc dobře vědí, protože ten byznys i z našich peněz spoluvytvořily, ale citově vydírat určitě nikdy nepřestanou. Pan ředitel Lékařů bez hranic Pavel Gruber s italským vlasteneckým a jediným možným stylem obrany jejich země nesouhlasí. "Musíme zachraňovat migranty." "Je to naše poslání, i když přijdeme o peníze, protože to za to stojí!" Pan ředitel vidí naději. Naději pro migranty, že na ně svět nezapomněl. Svět prý začíná být méně humánní a lidé jsou prý zahleděni pouze do sebe a svých problémů. Tak se pane nezlobte, že mají lidé i své problémy a svůj život, tedy kromě zemí, kde přijímali migranty, protože tam už svůj život nemají.

"Obnovili jsme záchranné mise ve Středozemním moři." "Člověk by se měl s migranty identifikovat." "Lidé tam umírají a my je nemůžeme nechat umírat." "Nemůžeme jen tak sedět a dívat se na tu tragédii." "Evropa je ohromný a bohatý kontinent." "Evropa čelí malému zlomečku z celkové migrace." "Potřebujeme do Evropy evakuovat 5600 lidí a už ta evakuace probíhá." "Česko bývalo mnohem vstřícnější." 

Pašerácká kapitánka prý jen dělala to, co oni a Itálie prý jedná protiprávně, když nechce přijímat migranty! Protiprávně jednají lodě Lékařů bez hranic, pane Grubere a na těch utonulých lidech máte také svůj podíl, když je léta k této nebezpečné cestě motivujete a schvalujete to. Ano, pašujete lidi do Evropy stejně tak, jako ta německá kapitánka. Malý zlomek migrace prý, ale obrovská přeměna zemí určitě tam, kde uprchlíky vítají.

Jen tak se dívat na tu tragédii? Myslel tím pan Gruber to, co se děje v těch migranty již hojně obohacených západních zemí? Když vidím například Německo, co mu jeho politici a všichni tito hodní a zelení aktivisté provedli, tak mi to přijde hluboce nehumánní a považuji to za skutečnou tragédii. Když vidím, jak s dobroloděmi protiprávně dovážíte migranty do Itálie, která o to nestojí, tak je to také nehumánní. Podporovat lidi v migraci také není humánní, protože, když jsem četl včera o té sumě, co to stojí, ten americký sen, tak si říkám, kolik z mých přátel by na to mělo. Určitě né já. Jsou li jeho statisíce legálně vydělané doma v Eritreji, tak proč tam nezůstane a nepomůže své zemi? Proč tito lidé nechtějí nic dávat, ale pouze brát?

Když pan Gruber řekl, že míra kriminality je v Německu nejnižžší za několik let, tak se mi krom hrůz z posledních týdnů vybavil i dnešní článek, který mě potěšil, že na východě Německa už AfD konečně v průzkumech poráží Merkelovou, protože východní Němci o té nejnižší kriminalitě migrantů vědí své. Žal Bohu a Německu v celkových průzkumech vedou Zelení, ale kdo chce kam...

Paní ředitelka UNICEFU Pavla Gomba myslí, že jsme všichni jedna velká lidská rodina, protože poznala jiné kultury a fascinuje ji prý, jak strašně moc si jsme podobní. Tomu se ale směju, protože já byl v Holandsku rozhodně spíše šokován, než fascinován tím, jak jsme naopak velmi rozdílní a jestli někdo věří, že jsou Holanďané s muslimy jedna velká šťastná rodina, tak ať se zajede podívat například do Rotterdamu. To budete koukat na to velké rodinné štěstí, když se setmí.

Paní Gomba citově.."Dáváte zaznít hlasu vzdálených a slabých s nadějí, že jejich volání nepřijde naprázdno, a že tentokrát sytý hladovému uvěří" "Jsou lidé, kteří věří hladovým a jsou lidé, kteří si to prostě neuvědomují, nebo k tomu ještě nedošly." "Mám strach z toho strachu." "Je to epidemie strachu po celé Evropě." Prý se Češi za svou nenávist už ani nestydí. Jo,jo, ale ta vaše multikulturní láska i zabíjí a vraždí, ale naštěstí ne zatím u nás. Zatím.

Myslí paní ředitelka, zdali chci slyšet hlasy těch vzdálených, slabých a mladých uprchlíků z těch jejich moderních iPhonů, nebo mluví o těch slabých a chudých milionářích z Eritreje, kteří evidentně žádnou nouzí netrpí. Neziskové organizace nelegální migraci a pašování lidí podporují, citově vydírají, dost možná z ní i profitují a za mě mají na rukou krev Evropanů. Chtějí Evropu zničit.

Věřím, že se jim to nikdy i přes tu všechnu údajnou humanitu nepodaří.

 

Zdroje: Reflex::Češi začali být hrdí na svou nenávist, děti by nechali umřít, neziskovky jsou teď jejich nepřátelé....Šéf lékařů bez hranic: Zachraňovat migranty musíme. Je to naše poslání.....Novinky: Migranti z Afriky našli novou cestu za vysněným rájem. Je extrémně drahá.

 

Autor: Patrik Juda | čtvrtek 8.8.2019 14:25 | karma článku: 40,89 | přečteno: 1551x
  • Další články autora

Patrik Juda

Hrůzné počty útoků kyselinou v Británii, Itálie nás chce trestat a ČR pošle stamiliony

Premiér Itálie Conte by chtěl trestat země, které odmítají migranty, protože jeho nová vláda je chce přerozdělovat. Británie a rekordní počet útoků kyselinou. Česko pošle stamiliony Africe a Piráti u nás ruší linku pro vozíčkáře..

13.9.2019 v 20:36 | Karma: 26,43 | Přečteno: 425x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Cirkus v Británii: Na studentky v sukních povolána policie. A co vymysleli naši Piráti?

Rodiče i studenti v Susssexu protestují a mají proč. Škola zakázala sukně. Naši Piráti vymysleli jak udělá maturitu každý i s nula body! Kdo všechno jsou ti architekti novodobé tyranie? Václav Klaus mladší byl dnes hostem Výzvy...

9.9.2019 v 20:09 | Karma: 41,40 | Přečteno: 2339x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Jan Hrušínský o Češích, kteří přišli k soše maršála Koněva.

Panu Hrušínskému prý přetekl pohár a promluvil o stalinistech a neonacistech, kteří se sešly u sochy maršála Koněva. Je to prý největší úpadek morálky, řekl pán, který odsuzuje dotace, ale saje jako pijavice a mluví jako hulvát...

7.9.2019 v 7:03 | Karma: 44,72 | Přečteno: 3893x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Švédsko je ve válce a zodpovědní jsou politici. Nepěkné rekordy, ale premiér by oslavoval

Premiér chce slavit jak se Švédové starají jeden o druhého, ale zároveň i vychází manuál pro občany, jak přežít pracovní den. Švédsko dnes. Kalašnikovy, bombové útoky a počet střelby stoupl o 100%. Soudy a společnost si neví rady.

5.9.2019 v 8:47 | Karma: 40,76 | Přečteno: 1860x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Každotýdenních 168 hodin fake news Nory Fridrichové a tvrdá drezúra diváků za naše peníze.

Objektivní ČT? Ha. Tahle země prý není pro mladý a tak by se dle paní Nory měli lidem 40+ zaplatit letenky do zemí mimo EU. Mladí vyjdou opět do ulic. ČT slaví a podporuje. Kdy už z veřejnoprávní obrazovky někam odletí paní Nora?

2.9.2019 v 1:26 | Karma: 42,78 | Přečteno: 2358x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Pád zhýralého náměstka otřásl Moskvou. Pod Šojguem se houpe židle

25. dubna 2024

Premium Ruskou politickou scénu rozvířil největší korupční skandál od začátku války. Zatčení náměstka...

Prezident má absolutní imunitu. Trump zaměstnal Nejvyšší soud, věří v průtahy

25. dubna 2024  19:09,  aktualizováno  19:40

Nejvyšší soud USA se poprvé zabývá otázkou, zda mají bývalí prezidenti absolutní imunitu vůči...

Trvalo to měsíc. Baltimore otevřel kanál pro lodě uvězněné po zřícení mostu

25. dubna 2024  19:34

Měsíc po zřícení přístavního mostu proplula nově otevřeným plavebním kanálem v Baltimoru první loď....

Chcete peníze? Máme otázky! Jourová jménem Bruselu griluje Ficovu vládu

25. dubna 2024  19:25

Nikdo si nepřeje, aby Slovensko přišlo o peníze z evropských fondů, řekla ve čtvrtek...

  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik