Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Pelikán udělal nehorázný trapas a ostudu, bylo to jasné i jemu, při prohlášení o nevydání se klepal jak ratlík. Ta pětice "unesených" byla více než pochybná.

9 1
možnosti
JD

Vím, je to těžké. Ale občané státu, který reaguje na vydírání a plní požadavky, jsou v nebezpečí. Jsou totiž vhodným nástrojem k dosažení cílů teroristických a jiných skupin.

Pokud jde o tu pětici, nejeli tam jako nic netušící turisté. A opravdu by mne zajímalo jakou roli sehrál Fajedův český právník - užitečného, nic netušícího, idiota? A nebo dobře informovaného spolupachatele.

Prostě v tomto s vámi nesouhlasím.

11 0
možnosti
Foto

Napsal to na jiném místě, ve svém blogu pan Kula. Vůbec není vyloučeno, že došlo k jakési podivné hře zpravodajských služeb a ta pětice si do Libanonu vyrazila proto, aby bylo možno později říct, že byli uneseni, a bylo tedy nutno je za Fajada vyměnit. Jakkoliv to zní konspirativně, tato varianta je víc než pravděpodobná. Ale obávám se, že pravdu nezjistíme.

16 0
možnosti
Foto

myslím, že vaše varianta je rozhodně možná a máte určitě pravdu, že se to nedozvíme

4 0
možnosti

Nebyli by jednodušší napsat "nemám rád USA"?

10 1
možnosti
Foto

Ale tak to není..,pouze jsem rád, že vláda upřednostnila život pěti Čechů před žádostí USA..

5 4
možnosti
JC

Zklidněte se trochu. Vůči tomu ministru je třeba více ostražitosti než obdivu.

20 0
možnosti
Foto

mě jinak nebyl extra sympatický a měl jsem jej spíše za takového pozéra, ale to je pouze pocit samozřejmě..tento čin mu ale nezapomenu, at uz jednal na příkaz vlády, nebo prostě ze své kompetence

1 1
možnosti
MP

No jo, jenomže toto není případ, kdy jsou uneseni nevinní turisté. Jsem zvědavý, jestli se někdy dozvíme důvod, proč tam ta skupinka přesně jela. Zatím to vypadá tak, že libanonská tajná služba tam vylákala našeho pracovníka, aby ho mohla zajmout a následně vyměnit za Fajáda (a pak se řeší ten hrozný diletantismus našich tajných služeb, kdy to, že je to past, jedna služba věděla a druhá ne, a neřekly si to). Pak je ještě další teorie, že to bylo celé dohodnuté, naší a libanonskou tajnou službou (třeba i s patřičným všimným), skupina našich "jako" jede s nějakým účelem do Libanonu, tam je "jako" unesou, pár měsíců jsou někde izolovaní (aby to nebylo moc nápadné), ale jsou v pohodě a pak jsou vyměněni. Jasně, konspirace, ale těch otazníků je tu hodně...

14 0
možnosti
Foto

Pan ministr Pelikán udělal to, čím jej pověřila vláda. Snad mi nechcete tvrdit, že to bylo jeho vlastní svobodné rozhodnutí. On sám to sice tvrdí, ale nic jiného vlastně ani říkat nemůže. Proto bych jej nijak zvlášť nevinil.

Průšvih a ostudu nám udělaly naše zpravodajské služby a bezpečnostní složky. Ministr Pelikán už jen hasil následky.

8 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
11 3
možnosti
Foto

Když jsem dočetl tento Váš článek, musel jsem si kurzorem vyjet znovu nahoru, a podívat, jestli náhodou nejste blondýna... (omluva blondýnám...)

11 7
možnosti
RC

Celej problem je v tom, ze az zase nekoho od nich u nas zavreme, tak zase nekoho od nas unesou, aby mohli udelat vymenu....

9 1
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik