Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vždy existují lidé méně a více socializovaní. Ti více socializovaní jsou obvykle slušnější, tolerantnější a většinou i s vyšším IQ. A tuto skladbu lidí najdete všude. Když velmi socializovaný člověk narazí na méně socializovaného člověka, který má ve zvyku se prát o kus žvance, protože jinak by měl hlad, tak skutečnost, že ten socializovaný člověk nemá chuť se prát, je chápána vždy jako slabost. A to je vidět nejen na některých běženích, ale i na některých našich domácích lidech.

2 8
možnosti

Víte co, pane Bartoši? Vy se socializujte, jak chcete. To je vaše věc. Vy jste na rozdíl od paní Merkel neskládal přísahu, že ve své funkci budete hájit zájmy lidu své země.

Svou vlastní osobu má právo obětovat kdokoli, tedy i Dalibor Bartoš, jakož i Angela Merkel.

Ale nikdo nemá právo obětovat osobu Slavomíra Beneše, pokud k tomu Slavomír Beneš nedá svůj souhlas. A on ho nikomu nedává.

Nazývejte so třeba nedostatkem socializace, ale já prostě nehodlám ustupovat těm, kteří přijdou do mé země nebo na můj světadíl s prázdnou kapsou a s nataženou rukou, avšak chtěli by mi předepisovat, co smím a co nesmím.

Vy si ustupujte, neboli jak to sám formulujete, Vy se socializujte, jak chcete. Ale nechtějte to po jiných.

11 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS