Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KL

blby je, ze jim to platíme i my. ale je fakt, ze je to nase blbost a casem snad ta pridana hodnota, která zustane zde, bude vyssi.

0 0
možnosti
IM

I60v57a73n 24M27i84n81á27ř

9. 2. 2017 15:00

Pečovat s láskou o expandující muslimské Araby je pro merkelovské Německo stejně příznačné - jako snaha se o ně vzápětí dělit .. s ostatními členy EU !!

0 0
možnosti
BH

Němci to maj šanci zvládnout jedině oprášením lágrů, jinak tam skončí samy.:-/

1 0
možnosti
JS

Obavam se, ze kdyz Nemci reknou "dost" kanclerce Merkel, tak si zvoli za kanclere pana Schulze. To by nebylo pro nas z deste pod okap, ale rovnou pod vodopad. Zkuste si jen najit co tento novodoby protektor prohlasil o nesolidarnich Cesich.

22 0
možnosti
PS

Byli jsme před Německem, budeme i po něm. Stejné platí i o EU...R^

3 0
možnosti
VM

No, český důchodce by se měl zamyslet i nad tím, kolik že vláda ANO, ČSSD a KDU-ČSL vydává na důchodce a kolik že na uprchlíky, minimálně procentuelně na osobu je to velice zajímavé, vezmou-li v potaz, že celý život makali, aby se nějakého důchodu vůbec dožili, a znál jsem spoustu lidí, kteří se ho ani nedožili, a jak k tomu vlastně přijdou, když tihle přivandrovali, v drtivé většině pouze z ekonomických důvodů, makat nechtějí, chtějí jenom natahovat ruku.

Tak se nad tím milí důchodci zkuste zamyslet, až půjdete zase na podzim podpořit Babiše, Sobotku a nebo Bělobrádka, jak oni myslí na Vás. A nejen na Vás.

22 0
možnosti
JN

Je to o něco lepší, než za Kalouska, ten přidal důchodcům 40.-Kč, Babiš téměř 400.-Kč.

1 0
možnosti
GH

Jak si ale vsimam, je mozne, ze za 10 let kvuli automatizaci te prace po svete bude malo...viz v dnesnim iDNES o podniku v Cine... a ve vcerejsich zprav z Kanady:

http://www.canadianmanufacturing.com/operations/40-per-cent-of-canadian-jobs-could-be-lost-to-automation-mckinsey-co-chief-says-183865/

1 0
možnosti
JM

Jen si nemyslím, že uvedená píseň je komunistická agitka...

0 0
možnosti
VM

Film Hej rup, ze kterého píseň je, byl natočen v roce 1934

0 0
možnosti
OH

Škoda, že je Británie ostrovní říše. Rozhodně by jako soused představovala menší riziko tak země fanatiků co si odstaví důležité zdroje energetického mixu (zruší jaderky) nebo má hysterický záchvat ze vstupu Čechů na pracovní trh a na druhé straně bere vše co má v ruce Korán a v očích zápal pro spasení světa jedinou správnou vírou v neomezené dávky.

23 0
možnosti
MT

"...Ze sedmdesáti uprchlíků zbyl v německé stavební firmě totiž již pouze jeden..." Problem je, ze to chce "vic Evropy"... 8-o

12 0
možnosti
JS

Prostym vypoctem lze dospet k zaveru, ze by meli prijmout 4900 migrantu, aby naplnili zadany stav 70ti kteri jim tam zbydou.

2 0
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik