Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J44a26r14a 93R67a47n67k

27. 3. 2017 3:08

Mate tema az do duchodu, migrantu - lidi bez domova, nebo jak se zde rika "displaced" je 50 milionu.....

0 0
možnosti
VV

Ano, je jim horko a doma nemaji moznost vyzkouset ty v tivi inzerovane uzasne perovomikrofasove bundy, tak se stehuji do studene Evropy, nejradeji do Svedska aby tam zakladali No Go Zony a znasilnovali stepile a nezahalene blondate Svedky.,

0 0
možnosti
SB

Jestliže je příčinou jejich migrace podnebí, tak proč například v Německu trvají na velkých městech?

Stejně jako v Čechách není rozdíl mezi podnebím milionové Prahy a podnebím třeba LIbčic nad Vltavou, které se nacházejí necelých 25 kilometrů od Prahy, tak v Německu není rozdíl mezi podnebím nějakého německého velkého města a nějakou obdobou těch Libčic, která se nachází ve vzdálenosti 25 kilometrů.

Přesto v tom Německu trvají na velkých městech a do tamějších obdob toho, co je v severním okolí prahy napríklad Kozomín, Buštěhrad, Černý Vůl, Třebusice, Vrbičany nebo Brandýsek odmítají chodit.

5 0
možnosti

V malých městech je možnost teroristických útoků malá.

2 0
možnosti
SB

Ne že by mi vadilo, že k nám nechtějí. Naopak, jsem tomu velice rád. Avšak neumím si vysvělit, jestliže je příčinou jejich migrace počasí, proč tedy za každou cenu chtějí do Německa. Jaký je rozdíl v podnebí například Chebu na straně jedné a nějakého německého města padesát kilometrů západněji na straně druhé. Proč to německé město je pro ně přijatelné a ten Cheb nikoli?

Opakuji, že mi to nevadí, že jsem naopak rád, ale mluví se o podnebí, tak tedy píši úvahu o podnebí.

3 1
možnosti
ZB

Klimatické změny jsou realita,i v Česku je to znát na poklesu hladiny spodní vody,což jistě potvrdí každý kdo má vlastní studnu.V Africe je to ještě mnohem horší a fakt,že klimatické změny uvedou do pohybu miliony lidí je smutnou a nebezpečnou realitou,kterou nevidí jen fanatický obdivovatel Klause...to co vykládá Váš guru jsou realitou vyvracené žvásty jednoho brouka Pytlíka...

2 3
možnosti
Foto

Hlavním důvodem migrace Arabů a černochů je to, že se v jejich zemích po 2. světové válce zhruba každých 30 let zdvojnásobí počet obyvatelstva. Není proto divu, že pak mají problémy se doma uživit. Jenže takovéto prosté konstatování je pro "myslitele" typu Al Gora jaksi "politicky nekorektní".

8 0
možnosti
PB

..... maji při tem rozdávání nobelovek vůůůbec zajímavý kriteria (?),- cenu za mír si zpravidla vodnesou profesionální teroristi event. strůjci lokálních válečných konfliktů cíleně šířících demokracii,- ......nóóó, a když sa nám ta válka trochaj vymkne kontrole, tak máme v záloze dalšího nobelovkářa, kerej nám vysvětlí, že za tem bordelem stojí počasí!,- starej Alfred by je mosel zfackovat všecky na hromadu!

8 0
možnosti
AM

Je trochu nepříjemné, že se slova lháře Gora zřetelně potvrzují, kdežto kydy bezvýznamného Klause znějí víc a víc směšně...

6 11
možnosti
JR

J37a64r66a 84R81a18n49k

27. 3. 2017 3:11

Dik Alesi, jak rada bych pozvala Klause na sever Kanady, zdejsi First Nation People by mu to bud vysvetlili, nebo nechali na chvili hrat s polarnimi medvedy, kteri uz se rodi mensi, protoze jim ubyva mista k zivotu.....nejak to taje rychleji.

0 0
možnosti
JF

J42a36r13d96a 58F13i21š78e25r

26. 3. 2017 10:34

Chtělo by to méně alkoholu a více rozumu, mr. Kolýn....

2 5
možnosti
VK

Vždycky se pod blogem p.Judy objeví někdo takový jako vy,duševní chudák,ale určitě se cítíte lepší a chytřejší :-/

4 1
možnosti
RK

R98a75d18e55k 87K83e44t14z82l

26. 3. 2017 10:31

Al Gore je velmi radikální marxista! No a švédská vláda také, pořád překvapuje - a asi ještě bude, jelikož si zrušili volby až do roku 2022:). Nevím, jestli se smát nebo brečet.

8 2
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik