Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Měli jsme nyní na návštěvě dlouholeté přátele ze Švédska - otec personální manažer pošty v.v., syn manažer přes kontrolu výběru daní. Názory:

- Svenska prý měla vcelku dobré zkušenosti s migrací z Balkánu v 90.letech (jugoslávská válka). Hodně evropsky vzdělaných, rychlá integrace.

- dnešní migrace katastrofa. je zajímavé, že za prioritní nepovažovali islám či úplnou odlišnost kultur ale nízký "skill". Přece jen jiné myšlení než u nás, kdy dbáme i na jiné hodnoty. Třeba zachování "českosti" prostoru, žádné "no go zóny jako ve Stockholmu, Götheborgu, Malmö.

19 0
možnosti
KC

S čím kdo zachází, tím také schází! Švédové a velká část EU zacházejí s neuvěřitelnou naivitou a flagrantní měkkotou s násilníky a zabijáky, kteří jejich impotence umějí mistrně využívat. Ve Švédsku dnes de facto vládnou militantní mohamedáni a je otázkou nedaleké budoucnosti, kdy s takovým pokračováním slabošství skončí jako druhořadá garnitura Švédského islámského chalifátu. Inu - kdo neodporuje čertu, končí v pekle.

33 0
možnosti
PK

Máte pravdu. Ale podle posledních voleb taby v ČR, a podle posledních volebních průzkumů to vypadá, že i naši voliči chtějí taky do pekla. A neexistuje síla, která by je od toho odradila. Takže než si ti Švédové stihnou v tom pekle vyřídit všechny potřebný formality, tak tam budeme taky. Tak doufám že nám pak pomohou, než se tam sami rozkoukáme.

3 0
možnosti
VC
MK

R^ Pokud Švédsko nezmění, a to revolučně, přístup k muslimské migraci a pokud švédská policie nedostane jasné instrukce k použití silových prvků při vymáhání zákonnosti, je ztracené a na konci své agonie může očekávat krvavou řež s nejasným výsledkem.

26 0
možnosti
JS

Nezmeni. Nedostane. Jedeme dal do tretiho sveta.

4 0
možnosti
Foto

Ti 3 Afričani byli z Afghánistánu.

3 1
možnosti
JK

Pokud je sami nepozvali do země, tak do bytu určitě.

Tak nevím, co si mám myslet.

5 0
možnosti
Foto

Že to byla trestuhodná neopatrnost a lehkomyslnost

7 0
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik