Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Pokud někdo obdivuje Zemana a navrch i Ovčáčka, tak je to ztracený případ. :-)

17 5
možnosti
JH

Pro takové jako vy ztracený! Třeba se se svými postoji uplatní jinde. To se konečně uvidí v nastávajících volbách na Hrad.

5 6
možnosti
OZ

Ůhel pohledu, kolego. Mě se hnusí alkáči a frustráti vašeho typu....

10 2
možnosti
Foto

Článek o nenávisti, plný nenávisti

22 6
možnosti
MB

Ano pane Matuško, ono je to napsáno i v titulku.

1 1
možnosti
Foto

Rychetský, v té době předeseda legislativní rady vlády v době, kdy premiérem vlády byl Zeman řekl, že se Zemanem bylo možno jednat, když posnídal několik pánáků Becherovky. Zeman není nic jiného než hulvát, alkoholik, soudy usvědčený lhář a ostuda této země.

22 8
možnosti
JH

Na poznání a uznání existence názorově rozdělené společnosti vznikla demokracie, která má tento přirozený společenský jev uspokojivě řešit. Předpokládá ale základní slušnost občanů.

To, co rozděluje společnost nad praktické možnosti demokracie jsou lidé, neochotni se smířit a přijmout demokratické-většinové, rozhodnutí/názor. Ti pak, plni bezmocné zloby, šíří kolem sebe urážky a nenávist, v horším případě terorismus. Sore losers!!

8 4
možnosti
MS

Když si ta "demokratická" většina zvolí do čela státu člověka, který kolem sebe šíří urážky a nenávist, a svůj úřad zneužívá k vyřizování účtů se svými odpůrci, pak ta "nedemokratická" menšina nemůže mlčet. :-P

8 4
možnosti
Foto

Ad alkoholismus. Každý prezident si umí spočítat, že musí být mrštnější než jeho osobní stráž, která ho může snadno zastřelit. Takže v rámci vlastního pudu sebezáchovy nebude požívat alkohol v množství větší než malém. Naopak vůči všem svým politickým oponentům bude zase předstírat, že je notorickým alkoholikem, aby zase začali podceňovat jeho schopnosti.

0 1
možnosti

Proč se určitá skupina toho Zemana tak strašně bojí?

12 3
možnosti
ON

A proč se Zeman tak strašně bojí určité skupiny lidí?

10 8
možnosti
ON

Lživé a hloupé. Klasický výtvor Zemanova fanouška. A ten výrok na konci máte opačně. V tomto znění vyznívá jednoznačně v Zemanův neprospěch.

18 6
možnosti

Dejte odkaz alespoň na jeden článek vychvalování Zemana. Já jsem žádný nenašel.

3 1
možnosti
DV

D24a53v46i22d 63V63l94k

1. 1. 2018 9:17

Pane Judo,ale Vy přece musíte ten Zemanův alkoholismus vidět ne???

12 5
možnosti
JH

No, pokud pan Juda musí?!!

Já ho ale nevidím. Podle čeho soudíte vy? Prosím.

4 4
možnosti
JH

Úvaze pana Judy R^ Zloba, urážky a nadávky začínají tam, kde docházejí argumenty. Typické pro lidi zoufalé, kteří se neumějí ani vyjádřit, ani se nevydrží nevyjádřit. A je, bohužel, běžné, že, u politiků které nesnášíme, kritizujeme a napadáme to, co je naprosto běžnou a pro politiky typickou a "nezbytnou" vlastností.;-D Pak se dočítáme, že politik lže, je populistický, zkresluje, manipuluje s informacemi, je prospěchář ... . Pokud se ale takových diskutérů zeptáte na ten jejich etalon politika, který nic takového nedělá, nejen, že se nedočkáte odpovědi, ale, spíše, si vysloužíte další urážku.;-D A přitom se na každém člověku najde něco, více méně originálního, co by si kritiku zasloužilo. Jenže, to by dalo dost práce analyzovat a vyjádřit. A tak se, stále dokola, papouškují nesmyslné plky.:-/

4 2
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik