Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A pan VKml někdy skutečně pracoval? A kdo financoval gympl, kde k řediteloval, a odkud ještě rád musel odejít k úlevě ostatních?

Ano problém s dotacemi tu je. A za ten můžou ti, co je směrují na nesprávná místa. A snaží se odstrčit od nich ty skutečně potřebné.

2 0
možnosti

Úplně největší zlo jsou daně - to se vezmou peníze pracujícím a pak je tu smečka, která se rve o to, kdo bude rozdělovat.

3 0
možnosti
Foto

Víte pane Fišere, já jsem kdysi o sobě něco velmi upřímně napsal a dodnes toho lituji, protože vždy se najde někdo jako Vy, kdo napíše něco jako vy. Nepíšu tu zprávu kvůli Vám, ale kvůli lidem, kteří by chtěli napsat sami o sobě pravdu. Nedělejte to.

3 0
možnosti

Doufám, že budu mít po dlouhé době opět koho, s čistým svědomím, volit!

7 0
možnosti

Typuji 2 -2.5 promile....

3 7
možnosti

Pokud budete volit ODS i s tímto (2,5 ‰) budete brzy moct usednout za volant.

5 2
možnosti
Foto

Opozice dnes navrhla zastavení vyplácení dotací Agrofertu.Kdo tomu zabránil?Poslanci ANO,ČSSD,KSČM,SPD a Václav Klaus junior....stačí si dohledat výsledky hlasování. Vrána k vráně sedá....

7 3
možnosti

J94i28ř84í 88V23l57a63c14h

4. 6. 2019 21:18

A proč by jen Agrofert neměl dostávat dotace? Firma, ve které pracuji (mezinárodní korporace) také dostala naprosto zbytečné dotace, alespoň tedy čistě získané. Ale nepochybuji, že firem napojených na "bezejmené" úředníky, žijících jen díky dotacím bude více než jen Agrofert.

O tom ostatně mluvil pan Klaus ve svém vystoupení. Předpokládám, že kdyby návrh zněl: zastavení vyplácení dotací, tak by pan Klaus hlasoval pro návrh.

7 0
možnosti

Většinu poslanců práce nezajímá, o něčem tak "přízemním" se přece bavit nebudou... Projednávání návrhu V.Klause ml. zamítli....

6 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS