Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ještě bych se chtěl zeptat na to srovnání s únorem 1948. Nevzpomínám si, že by tehdy byly velké demonstrace za odstoupení Gottwalda, které vyústily v totalitu. Na jednu takovou studentskou si vzpomínám, ale tu zastavily zfanatizované Lidové milice. Také si myslely, jak chrání demokracii, stejně jako vy.

1 1
možnosti

Zas jeden pán, co nezná pojem “totalita”. Také jste na každém kroku sledován tajnou policií a teď vám za váš článek hrozí trest, možná dokonce vězení? Asi ne, že? Pitomio měl zejména ze své stránky smazat nenávistné příspěvky. Nesouhlasné maže velice rád, i když jsou slušné. Kupodivu ale nedokáže smazat příspěvky vyzývající ke znásilnění novinářky.

1 2
možnosti

Co se týče pana Semína, tak u něj je poněkud pochybné to naznačování globálního židovského spiknutí, které dokládá i vymyšlenými citáty z Talmudu, opsanými z antisemitských publikací. Není divu, že se to po zkušenostech s holocaustem leckomu nelíbí. Vy tomu asi říkáte “liberální totalita”, když si někdo myslí, že není slušné takto urážet Židy.

1 1
možnosti

Ubohost komentářů lepšoidí nezná hranic. Podstatu věci, že nevinná mladá dívka byla znásilněna africkým dobytkem, nezvrátíte stupidním poukazováním na hrubky v článku.

6 0
možnosti

J81i85r89k42a 18K67o73r19n

21. 6. 2019 21:40

Nevím, tohle je myšleno vážně, nebo je to jen následek absťáku?:-P

5 7
možnosti

"totalita liberálních demokratů" ? 8-o tohle dělá s člověkem chlast...Rv

6 7
možnosti

Notorický výrobce hrubek opět na scéně... prostě notorik:-)

4 6
možnosti

Pan Omakura se taky zalykal dojetím nad údajným lynčem a pogromem na pana Jakla a pak se ukázalo, že tím prvním kdo uhodil byl právě Jakl....

8 8
možnosti

Michala Semína znám již patnáct let. Neříkám, že jsme dobří kamarádi, ale dobří přátelé určitě.

Vím, že je konzervativní, dnes fašismus, je pro rodinu, dnes fašismus a je katolík, držící se nauky Církve, dnes fašismus.

Ok, v pohodě. Kdo dnes ví, že Michal půjčil byt Putnovi, aby si tam užíval s kamarádem? Ale bude se psát, že Semín je proti homosexuálům, přestože on je tím, kdo tvrdí, že sexualita se soukromá záležitost a je na Bohu, jak to zhodnotí, ale je proti prosazování této ideologie,

To samé....Semín je antisemita. Přestože Michal několikrát napsal, že antisemitismus je zlo. Nevadí, jako katolík je proti judaismu. Logicky. Ale co, kritika nauky judaismu je přeci antisemitismus, že?

A tak by se dalo pokračovat

13 5
možnosti

Ale také naznačoval globální židovské spiknutí a dokládal je vymyšlenými citáty z Talmudu, které byly zmíněny v některých antisemitských publikacích. Ostatně v rámci akce D.O.S.T. spolupracoval i s antisemitou Bátorou či Adamem Bartošem. Dosti nepřijatelná je i jeho příchylnost k Rusku, když se najednou začal zdobit svatojiřskou stužkou na znamení solidarity s Ruskem, a to po ruské agresi na Ukrajině.

0 0
možnosti

To co se stalo z Kalouska - ten šílený úpadek, je velké lidské neštěstí. To je snad už na záchranku

16 7
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS