Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Asi potřebujete mokrý hadr na hlavu nebo se alespoň na týden podívat do Švédska.

0 0
možnosti

Informace potvrzuje bohužel řada zpráv na švédských serverech, potvrzují to i lidé, kteří ve Švédsku žijí, nebo tam mají své rodiny.

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7199477

0 0
možnosti

Mně to připadá, že původnímu obyvatelstvu, které prý v minulosti nezamykalo ani auta, ani domy, současný stav nevadí či se jim dokonce líbí. Teda, alespoň výsledky voleb to naznačují.

1 0
možnosti

J43i85r24i 87T59i50c27h21y

5. 9. 2019 17:17

Ty politiky, kteri to zavinili, by meli pohnat k soudu za velezradu, ale nejen ve Svedsku. Toto se stalo z jedne z nejlepsich zemi na svete (pridejme treba Dansko) diky falesnemu humanismu.

8 0
možnosti

Slavit? Lofven by se měl za to kam Švédsko za poslední roky dovedl, spíše zahrabat tak sto sáhů pod zem. Ovšem jak ukázal po minulých volbách, on je schopen jenom proto aby vyšachoval švédské demokraty, se pro vlastní koryto spojit i s ďáblem.

9 2
možnosti

Německo je v "hrůzné" situaci, Švédsko je ještě v "hrůznější, hororové a válečné" situaci.... ani v jedné zemi jste nebyl, víte kulový a jen plodíte své frustrace a spousty chyb:-) Zajímavé, že lidi jako vy neznepokojuje třeba počet muslimů v Rusku, který je řádově vyšší než v jakékoli evropské zemi....asi je to tím, že rusko nezveřejňuje násilí a jejich pachatele. O něčem ale svědčí to, že v Rusku je dvojnásobný počet vražd na 100 tisíc obyvatel než třeba v USA a to je už řádná porce, co myslíte? 15-20X víc, než v tom hrůzném Německu či Švédsku ve válce....

7 10
možnosti

A mohl by jste nam prosim ty vase zarucene statistiky taky ozdrojovat. Ano mate pravdu, v Rusku jsou nektere zeme dokonce prevazne muslimske, ale s migraci to ma pramalo spolecne. To vam asi uslo. Je to totiz puvodni obyvatelstvo. A ano muslimove se vsude na svete chovaji bohuzel tak, jak se chovaji, zvlaste pak pokud jsou nekde "hosty"!

6 1
možnosti
Foto

Švédsko je cca stejně velké jako ČR

Švédsko je ve válce když u nich je řádově 68-113 vražd ročně.

Konkrétě za rok 2017 to bylo 113 vražd.

ČRpatří k nejbezpečnějším zemím a nejméně u nás bylo v roce 2018 116 vražd, předtím 10 let se to pohybovalo mezi 136 a 202 vraždami.

Asi tak k vašim číslům:-)

2 10
možnosti

Ide o trend. A ten je očividne stúpajúci.

6 2
možnosti

Nie je to vojna. Jednej strane (domáci) je prísne zakázané brániť sa.

13 1
možnosti
Foto

A další zdroje dodám! Je to tragické. Je mi Švédska líto. Jinak R^

8 2
možnosti

:-)..........Jako obvykle......R^R^R^!!

10 1
možnosti

Jako obvykle! ;-D

Je jedno co piju, hlavně že se motám.

1 5
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik