Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslím si, že současné politické události hodně pomohou při orientaci koho volit v příštích volbách.

1 0
možnosti

Jak se jmenoval státní žalobce v procesu s Mladou Horakovou...?

4 1
možnosti
Foto

Všechny dotace jsou svinstvo křivící trh. Zemědělské chápu, protože nelze jinak, když rolníky dotuje celá Evropa. Do kultury by se měly zrušit. Buď si umělce diváci zaplatí a nebo ať jdou "do mišelinky tahat pneumatiky".

8 8
možnosti
Foto

Národní divadlo se stěží uživí samo. To ho zrušíme?

0 1
možnosti

J79a77n 14R30á59ž

7. 9. 2019 18:35

Opět si můžeme všimnout, že článek má vysokou karmu, ale nejvíce kladných známek mají v diskuzi pod ním příspěvky, které s článkem nesouhlasí.

Ukazuje to skutečnost, jak jsme názorově rozdělená společnost. Je ale dobré z toho nedělat "vědu", přijmout to jako fakt, nikoliv však jako nějakou tragédii.

2 0
možnosti

Panu Hrušínskému se podobní neléčení a frustrovaní alkáči jako vy, kteří se bez chyby neumějí ani podepsat, nesahají ani po podrážky bot...Rv

17 7
možnosti

Pletete se. Každý člověk, který je odborník ve svém zaměstnání, je pro většinu z nás užitečnější, než tento podprůměrný herec a principál žadonící o dotace.

9 5
možnosti
Foto

Zde se tedy v diskusi opět sešel "výkvět."

O tom, co si však čtenáři myslí, vypovídá vysoká karma Vašeho článku a já se s karmou připojuji též R^

16 19
možnosti

A dokonce tu dneska máme i jednoho nadčlověka z modrou krví viz níže. :-)

4 5
možnosti

Pan Rudolf Hrušínský nejstarší byl pan herec, který když to šlo byl z jedním z neobsazovanějších herců a když se občas vyjádřil k polit. siuaci měl jeho názor váhu. Jan Hrušínský, se pořád politicky vymezuje, většinou je za šaška a herecky nesahá svému otci ani po kotníky.

6 12
možnosti

Za šaška, to jste vystihl naprosto trefně. R^

2 9
možnosti

Pan H. na nás jako i další hvězdy z veřejného prostoru chrlí občas moudra a politická hesla s intenzitou erupcí na slunci. Na to jsem si již zvykl.

Je to tak zpěváci, herci, spisovatelé – ti všichni se cítí být povolaní k tomu, aby určovali, co si mají druzí myslet o sochách o politické situaci o ekologii, o rozdělování fin, prostředků z našich daňí atd. a jsou ochotni i nabídnout vyjet na vesnice a napravovat naše staré, nepracující rozumy.

Pan H. reprezentují elitní svět smetánky, která má neomezený přístup do médií a ke grantovým penězům. Dosti často je jasné, že společným znakem jejich postojů, kterými neomezeně zaplavují veřejný prostor je povrchnost, neznalost a jistá fanatičnost a hysterie. Racionalitu v tom nehlededám, jen pudy a reflexy.

Co se týče jeho umělecké činnosti svého otce asi nikdy nedoroste..no ale co vždy je možné nečíst a vypnout a zbytečně se nepěnit, život je tak krásný..;-D;-D

8 6
možnosti
Foto

Ovšem pan Korecký v žádném případě mezi elitní svět smetánky nepatří. Nikam ho nezvou, reportéři neobléhají jeho chaloupku, grant nedostal, o nějaké dotaci nemluvě. A tak zcela zákonitě musí osočit někoho, kdo je na tom poněkud jinak. Tomu se dá říci třídní boj - nebo třídní nenávist. Rv

8 4
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik